Crossover tussen 'Riverdale' en 'Chilling Adventures of Sabrina' aangekondigd

Crossover tussen 'Riverdale' en 'Chilling Adventures of Sabrina' aangekondigd

Chilling Adventures of Sabrina (2018–2020) mag dan tot een einde zijn gekomen, hoofdrolspeelster Kiernan Shipka is nog niet klaar met haar rol als Sabrina Spellman. Het personage zal haar intrede maken in het zesde seizoen van Riverdale (2017– ). Een crossover tussen de twee series is hiermee officieel.

Deze week kwam de finale van Riverdale seizoen 5 uit. Zonder de nieuwe afleveringen te spoilen, lijkt het er in ieder geval op dat Archie, Betty, Veronica en Jughead een bovennatuurlijke kracht moeten tegengaan. Gelukkig is Sabrina een expert op dat gebied en onderweg naar de stad.

Op Instagram plaatst Shipka een foto van zichzelf als Sabrina in een setstoel van Riverdal. "Van Greendale tot Riverdale," schrijft ze erbij. "Tot in seizoen 6."

Terwijl Shipka haar intrede maakt in de serie, verlaat een ander vast castlid juist Riverdale: Mark Consuelos. Zijn personage Hiram Lodge zal dus niet meer te zien zijn in seizoen 6.

Het is nog niet bekend wanneer het zesde seizoen op Netflix te zien zal zijn. Seizoen 5 kwam hier uit door middel van wekelijkse afleveringen omdat de serie eerst werd uitgezonden in de VS.

Riverdale (2017– )
6.6
Kijk op Netflix • 'Riverdale' volgt het leven van Archie Andrews (K.J. Apa) in het stadje Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat het stadje uitstraalt.
Beeld: Still 'Riverdale' via The CW / Kiernan Shipka
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand NetflixRiverdale (2017– )Chilling Adventures of Sabrina (2018–2020)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws