Netflix deelt trailer van aangrijpende documentaire 'Found'

Netflix deelt trailer van aangrijpende documentaire 'Found'

De indrukwekkende documentaire Found (2021) van Amanda Lipitz komt deze maand naar Netflix. In de film gaan drie meisjes op zoek naar hun afkomst, en de eerste trailer is nu te zien.

Found (2021)
7.5
Nadat DNA-testen hebben uitgewezen dat ze nichtjes zijn, reizen drie meisjes die door verschillende Amerikaanse families zijn geadopteerd naar China in de hoop hun biologische ouders te ontmoeten.

Found gaat over drie Aziatisch-Amerikaanse jonge vrouwen die alledrie op jonge leeftijd geadopteerd zijn. Nadat ze een DNA-test gedaan zijn, komen ze er achter dat ze familie van elkaar zijn. Hun nieuwsgierigheid is gewekt, en samen gaan ze op zoek naar hun biologische familie in hun land van herkomst.

Bekijk de trailer van de documentaire hier:

De regie van de documentaire was in handen van Amanda Lipitz. Zij maakte eerder de film Step (2017), die nu te zien is op Disney+. In Found komen de drie meiden alledrie aan het woord, en worden we helemaal meegenomen in hun zoektocht. Daarmee vertelt Lipitz een indringend, boeiend verhaal over vriendschap, familie en identiteit.

Found is vanaf 20 oktober te zien op Netflix. Ben je benieuwd naar wat er deze maand nog meer op het platform verschijnt? Hier vind je ons complete overzicht.

Still 'Found' via Netflix Media Center
Still 'Found' via Netflix Media Center
Beeld: Still 'Found' via Netflix Media Center
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sFound (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws