Marvel deelt opnieuw beelden van aankomende actiefilm 'The Eternals'

Marvel deelt opnieuw beelden van aankomende actiefilm 'The Eternals'

Marvel heeft opnieuw een korte video van Eternals (2021) vrijgegeven. Vorige week kregen we ook al een extra teaser van de aankomende actiefilm. The Eternals is vanaf volgende maand in de bioscoop te zien.

De vorige teaser van de film draaide om de missie van de onsterfelijke hoofdpersonages: het beschermen van de aarde en haar bewoners. In het nieuwe fragment draait alles om de veranderingen die hun komst teweeg brengen. Bekijk hem hier:

De film draait om een groep buitenaardse helden die al sinds het begin van de mensheid de aarde beschermen tegen het kwaad. Ze hebben het de laatste eeuwen niet meer zo druk, maar dat verandert als er monsterlijke wezens uit het verleden terugkeren. Onze onsterfelijke hoofdpersonen zien zichzelf genoodzaakt om zich te herenigen, en gaan samen de strijd weer aan.

De hoofdrollen in The Eternals worden gespeeld door Gemma Chan, Richard Madden, Angelina Jolie, Haaz Sleiman, Kit Harington en Salma Hayek. De regie van de film was in handen van Oscarwinnaar Chloé Zhao.

Eternals (2021)
6.3
Marvel Studios' The 'Eternals' volgt een groep buitenaardse helden die al sinds het begin van de mensheid de aarde beschermen tegen het kwaad.

The Eternals is vanaf woensdag 3 november 2021 in de bioscoop te zien. Bekijk de officiële trailer van de film hier:

Beeld: Still 'The Eternals' via TMDb
Tekst: Marvel Entertainment

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopEternals (2021)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws