Netflix deelt eerste beelden van spannende oorlogsfilm 'Munich' van Christian Schwochow

Netflix deelt eerste beelden van spannende oorlogsfilm 'Munich' van Christian Schwochow

Netflix heeft zojuist een aantal eerste setfoto's van Munich: The Edge of War (2021), de nieuwe dramafilm van Christian Schwochow die in januari 2022 op het platform verschijnt. Bekijk ze hieronder:

Het is de herfst van 1938, de Tweede Wereldoorlog staat op het punt van uitbarsten en de spanningen in Europa lopen hoog op. Adolf Hitler bereidt zich voor op een invasie in Tsjecho-Slowakije en de regering van Neville Chamberlain zoekt wanhopig naar een vreedzame oplossing.

Terwijl de druk toeneemt, reizen Hugh Legat, Brits ambtenaar, en Paul von Hartmann, Duits diplomaat, naar München voor de spoedconferentie. De twee zaten bij elkaar in het jaar toen ze studeerden aan Oxford. Dit keer staan ze echter lijnrecht tegenover elkaar. Als de onderhandelingen beginnen, komen de twee oude vrienden terecht in een web van politieke trucjes en zeer reëel gevaar.

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door George MacKay, Jannis Niewöhner, Jeremy Irons & Sandra Hüller. De film is gebaseerd op het boek van Robert Harris en de regie was in handen van Christian Schwochow.

Munich is vanaf 21 januari 2022 te zien op Netflix. De film zal ook beperkt in de bioscoop te zien zijn, maar het is nog niet aangekondigd of dat ook in Nederland zo zal zijn. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Munich: The Edge of War (2021)
7.8
Het is herfst 1938 en Europa staat aan de vooravond van de oorlog. Adolf Hitler bereidt zich voor op een invasie in Tsjecho-Slowakije en de regering van Neville Chamberlain zoekt wanhopig naar een vreedzame oplossing.
Beeld: Still 'Munich' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix BioscoopMunich: The Edge of War (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws