Deze 6 horrorfilms zijn vanaf vandaag (weer) te zien op Videoland

Deze 6 horrorfilms zijn vanaf vandaag (weer) te zien op Videoland

Niet alleen Netflix voegt deze griezelmaand heel wat horrorfilms toe, ook Videoland is goed op dreef. Vandaag voegt de streamingdienst maar liefst zes spannende horrors toe aan het aanbod. Hieronder zie je welke dit zijn.

Andere handige Videoland-pagina's:

Child's Play

Child's Play (1988)
6.6
Kijk op Videoland • Nadat de babysitter van de 6-jarige Andy Barclay (Alex Vincent) op geweldadige wijze uit het raam wordt geduwd en een dodelijke val maakt, gelooft niemand de kleine Andy als hij beweert dat “Chucky”,de pop die hij voor z’n verjaardag kreeg, het gedaan heeft.

Zoals elke goede ouder zou doen, geeft Andy's moeder hem de pop die Andy voor zijn verjaardag wilde hebben. Maar deze pop is eigenlijk het ergste cadeau dat iemand kan krijgen, want het is bezeten door een seriemoordenaar, een moordenaar die niet wil stoppen met zijn moordpartij, in welk lichaam hij ook zit. Nu moet Andy vechten voor zijn leven of sterven.

Bekijk hier de trailer van Child's Play:

Carrie

Carrie (1976)
7.4
Kijk op Videoland • Voor Carrie is de pubertijd niet gemakkelijk want haar lichaam en gedachten veranderen. Op school wordt ze gepest en thuis wordt ze getiranniseerd door haar moeder.

Carrie White, een verlegen en impopulaire 17-jarige, wordt uitgenodigd voor het schoolbal door Tommy Ross (gevraagd door haar vriendin Sue Snell). Aanvankelijk gelooft ze dat haar leven er met de hulp van Tommy op vooruit gaat, maar wanneer het gelukkigste moment van haar leven wordt verpest door pestkoppen die een wrede en vernederende grap met haar uithalen, ontketent Carrie een gruwelijke wraakactie.

Bekijk hier de trailer van Carrie:

Poltergeist II: The Other Side

Poltergeist II: The Other Side (1986)
5.7
Kijk op Videoland • Onder aanvoering van Kane, een boze geest vermomd als predikant, proberen de geesten Carol Anne over te halen mee te gaan naar 'de andere kant'.

De familie Freeling trekt in bij Diane's moeder in een poging te ontsnappen aan het trauma en de nasleep van Carol Anne's ontvoering door het Beest. Maar het Beest laat zich niet zo gemakkelijk afschrikken en verschijnt in een spookachtige verschijning als dominee Kane, een religieuze fanatiekeling die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vele volgelingen.

Bekijk hier de trailer van Poltergeist II: The Other Side:

Poltergeist III

Poltergeist III (1988)
4.7
Kijk op Videoland • Carol Anne is door haar ouders naar een het 'veilige' Chicago gestuurd om bij haar oom en tante te gaan wonen.

Carol Anne is door haar ouders naar een het 'veilige' Chicago gestuurd om bij haar oom en tante te gaan wonen. Maar de geesten hebben haar achtervolgd en Carol Anne ontdekt dat ze moet vechten tegen nog engere demonen dan ooit tevoren. Gelukkig heeft Carol Anne nog altijd contact met het medium Tangina en zij komt terug om te helpen in deze onmogelijke strijd tegen Kane en zijn kwaadaardige krachten.

Bekijk hier de trailer van Poltergeist III:

The Belko Experiment

The Belko Experiment (2016)
6.1
Kijk op Videoland • Voor de werknemers van het bedrijf "Belko Industries" lijkt het een gewone dag te zijn. Hier komt verandering in wanneer zij ontdekken dat ze onderdeel zijn van een groot, luguber experiment.

In een bizar sociaal experiment worden tachtig Amerikanen opgesloten in hun hoge kantoor in Bogotá, Colombia, en door een onbekende stem uit het intercomsysteem van het bedrijf bevolen om deel te nemen aan een dodelijk spel van doden of gedood worden.

Bekijk hier de trailer van The Belko Experiment:

The Texas Chainsaw Massacre 2

The Texas Chainsaw Massacre 2 (1986)
5.6
Kijk op Videoland • Tien jaar lang zint Texas Ranger Lefty Enright op wraak nadat zijn gezin door de kannibalistische familie Swayer op brute wijze is afgeslacht.

Radio DJ Vanita 'Stretch' Brock's open verzoekavond wordt geplaagd door de vervelende telefoongrappen van twee vechtersbazen, wat een verontrustende wending neemt wanneer ze hun ondergang vinden in de handen van bekende kettingzaag zwaaiende maniakken. Stretch heeft de hele gruwelijke beproeving op band opgenomen en roept de hulp in van een voormalige Marshall uit Texas, die op een persoonlijke wraakactie is tegen deze familie van kannibalen.

Bekijk hier de trailer van The Texas Chainsaw Massacre 2:

Beeld: Still 'Child's Play' (1988) via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Videoland VOD-tips Videoland-tips

Lees ook:

Meer Videoland

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws