Netflix-serie 'You' wordt verlengd met vierde seizoen

Netflix-serie 'You' wordt verlengd met vierde seizoen

Netflix heeft goed nieuws voor de fans van de serie You (2018– ): niet alleen is vanaf morgen het derde seizoen te zien, maar de streamingdienst verlengt de serie met een vierde seizoen! Dat werd gisteren aangekondigd middels een spannende video.

In het derde seizoen zijn Joe en Love, die inmiddels getrouwd zijn en samen hun kind opvoeden, verhuisd naar Noord California. Daar is het koppel omringt door welgestelde entrepreneurs en bloggende moeders met sterke oordelen. Joe gaat helemaal op in zijn rol als vader, maar vreest voor Loves impulsieve gedrag. Hij vraagt zich af of de vrouw van zijn dromen misschien toch nog ergens rondloopt en of hij ooit nog vrij kan breken uit dit ogenschijnlijke perfecte plaatje. Hoe dan ook, gemakkelijk zal het niet worden.

You is gebaseerd op het gelijknamige boek You en het boek Hidden Bodies, geschreven door Caroline Kepnes. Het vierde seizoen zal net als de voorgaande seizoenen geproduceerd worden door Sera Gamble en Greg Berlanti.

Greg en ik waren meteen enthousiast toen we Carolines roman lazen. Het was spannend om te zien hoe Penn Badgley op bijna griezelige wijze Joe tot leven wist te brengen. Wij zijn Netflix dankbaar voor de steun en zijn blij dat mensen over de hele wereld hebben genoten van alle verkeerde keuzes die Joe over de afgelopen drie seizoenen heeft gemaakt. Het hele You-team is verheugd om in seizoen 4 nieuwe, duistere facetten van liefde te verkennen.

Sera Gamble

Het derde seizoen van You is vanaf morgen, 15 oktober, te zien op Netflix.

You (2018– )
7.7
'YOU' is het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley), een obsessieve maar briljante New Yorker, die de technologie van vandaag gebruikt om het hart van Beck (Elizabeth Lail) te veroveren ondanks de verdenkingen van haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell).
Beeld: Still 'You' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sYou (2018– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws