Nieuw op Netflix: horrorfilm 'Slashers' over een bizarre gameshow

Nieuw op Netflix: horrorfilm 'Slashers' over een bizarre gameshow
14 oktober 2021 om 07:43

Als je na het zien van Squid Game (2021) op zoek bent naar meer bizarre gameshows, kun je nu op Netflix terecht voor horrorfilm Slashers (2001). De streamingdienst voegt de horrorkomedie vandaag toe aan het aanbod.

In deze duistere horrorkomedie worden zes willekeurige deelnemers in een spelshow gezet waar ze het moeten opnemen tegen kwaadaardige clowns, slachtgrage artsen en wilde maniakken. De winnaar moet de terreur zien te overleven door vindingrijk te zijn.

Bekijk hier de trailer van Slashers:

De film is geschreven en geregisseerd door Maurice Devereaux, die verder bekend staat om de horrorfilms Lady of the Lake (1998) en End of the Line (2007). De hoofdrollen worden gespeeld door Sarah Joslyn Crowder, Tony Curtis Blondell, Kieran Keller, Jerry Sprio en Claudine Shiraishi.

Slashers is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijk ook eens onze Top 100 beste horrorfilms op Netflix.

Slashers (2001)
5.0
Kijk op Netflix • Zes deelnemers doen mee aan een gameshow waarmee ze miljoenen kunnen winnen. Ze worden daarvoor opgesloten in een magazijn met drie wrede moordenaars en moeten overleven.
Beeld: Still 'Slashers' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsSlashers (2001)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws