Universal Pictures lanceert eerste trailer van horrorfilm 'The Black Phone'

Universal Pictures lanceert eerste trailer van horrorfilm 'The Black Phone'
13 oktober 2021 om 18:56

Scott Derickson, de regisseur van echte horrorfilms zoals Sinister (2012) en The Exorcism of Emily Rose (2005), maar ook van de Marvel Doctor Strange (2016), brengt binnenkort een nieuwe film uit: The Black Phone (2022). Deze film is gebaseerd op het gelijknamige prijswinnende korte verhaal van Joe Hill, de zoon van Stephen King. De eerste trailer is nu te zien.

De cast bestaat ondermeer uit de viervoudig Oscargenomineerde Ethan Hawke, Madeleine McGraw, Jeremy Davies en James Ransone. Hawke kruipt in de rol van de moordenaar onder de naam The Grabber. Regisseur Derickson vertelde onlangs in een interview dat Hawke absoluut niet van dit soort rollen houdt, maar dat hij de rol geweldig ingevuld heeft. Volgens de regisseur zullen we Hawke binnenkort zien als nooit te voren.

De film neemt ons mee terug naar 1978 waarin de verlegen 13-jarige Finney Shaw wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar en opgesloten zit in een geluidsdichte kelder. Een losgekoppelde telefoon aan de muur begint te rinkelen en Finney ontdekt dat hij de stemmen van vorige slachtoffers kan horen. De stemmen staan de jongen bij en zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat Finney de ontvoering overleeft.

The Black Phone draait vanaf 3 februari 2022 in de Nederlandse bioscopen.

The Black Phone (2022)
8.7
Een kind is ontvoerd en zit opgesloten in een geluiddichte kelder, omringd door de resten van andere slachtoffers.
Beeld: Still 'The Back Phone' via TMDb
Tekst: Universal Pictures

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopThe Black Phone (2022)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws