Opnames Disney+-serie 'The Mandalorian' seizoen 3 vandaag begonnen

Opnames Disney+-serie 'The Mandalorian' seizoen 3 vandaag begonnen
13 oktober 2021 om 18:26

Ster van The Mandalorian (2019– ) Carl Weathers, die in de serie te zien is als Greef Karga, maakte gisteren via zijn Twitter bekend dat de opnames van het derde seizoen vandaag zullen starten. Het tweede seizoen volgde vrij snel op het eerste seizoen, maar nu koos regisseur Jon Favreau ervoor de fans iets langer te laten wachten op het derde seizoen.

In de afgelopen tijd heeft Favreau hard gewerkt aan de spin-off-serie van The Mandalorian genaamd The Book of Boba Fett (2021) die eind dit jaar zal verschijnen. Nu is het dan eindelijk weer tijd voor The Mandalorian zelf. Helaas laat de regisseur nog niets los over het plot.

Het tweede seizoen eindigde met hints naar de terugkomst van Luke Skywalker. Daarnaast raakte het publiek maar niet uitgepraat over de schattige alien Grogu. Of het tweetal daadwerkelijk permanent terug zal komen, zullen we snel te weten komen. De productie schijnt in een rap tempo voort te gaan en wordt in 2022 op Disney+ verwacht.

Hoewel het derde seizoen dus nog even op zich laat wachten, is het mogelijk dat we Weathers zelf eerder weer terug zullen zien in de rol van Karga. Het zou kunnen dat Karga ook in de spin-off The Book of Boba Fett te zien zal zijn aangezien de verhaallijnen deels overlappen.

The Mandalorian (2019– )
8.8
Na de verhalen van Jango en Boba Fett staat een nieuwe krijger op in het Star Wars-universum. 'The Mandalorian' speelt zich af na de val van het Empire en voor de opkomst van de First Order.
Beeld: Still 'The Mandalorian' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Disney+ Video on demandThe Mandalorian (2019– )

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws