Netflix verfilmt Daria Polatins 'Devil in Ohio' met rol voor Emily Deschanel

Netflix verfilmt Daria Polatins 'Devil in Ohio' met rol voor Emily Deschanel
13 oktober 2021 om 17:55

Netflix werkt aan een serie over het waargebeurde verhaal Devil in Ohio (2022), beschreven in het gelijknamige boek van schrijfster Daria Polatin. Het wordt een korte serie over een meisje dat ontsnapt uit een psychiatrische inrichting met een hoofdrol voor Bones-actrice Emily Deschanel.

Polatin heeft het verhaal niet alleen geschreven, maar zal ook de productie van de Netflix-serie leiden. Dit is niet de eerste keer dat ze aan een grote productie meewerkt, want eerder was ze al betrokken bij het maken van Tom Clancy's Jack Ryan (2018– ), Castle Rock (2018–2019) en Condor and Others. Voor de regie van haar serie zijn vier regisseurs ingeschakeld: John Fawcett (Orphan Black (2013–2017)), Brad Anderson (Titans (2018– )), Leslie Hope (Lost in Space (2018– )) en Steve Adelson(12 Monkeys (2015–2018)).

Ik was geïnteresseerd in de gevolgen voor mensen die verblijven in een geisoleerde gemeenschap en schreef daar een pilot over. Toen ik hoorde over het waargebeurde verhaal van een meisje dat uit een satanische sekte ontsnapte en bij de familie van haar psychiater introk, moest ik er wel over schrijven.

Daria Polatin

Devil in Ohio bestaat uit 8 afleveringen van elk 45 minuten. De opnames zijn reeds in Vancouver, Canada, begonnen en zullen doorgaan tot 7 december.

Vanaf wanneer de serie op Netflix te zien zal zijn, is nog niet officïeel bekendgemaakt. Het vermoeden bestaat dat het midden of eind 2022 zal worden.

Devil in Ohio (2022)
Het leven van een psychiater wordt compleet op zijn kop gezet, als de komst van een vreemd meisje haar familie dreigt te verscheuren.
Beeld: Still 'Bones' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixDevil in Ohio (2022)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws