Netflix lanceert nieuwe poster 'The Witcher' seizoen 2

Netflix lanceert nieuwe poster 'The Witcher' seizoen 2
13 oktober 2021 om 17:28

Met nog twee maanden te gaan voordat het tweede seizoen van de Netflix-serie The Witcher (2019– ) uitkomt, is er weer een leuk nieuwtje. De streamingdienst heeft zojuist de nieuwe poster van het komende seizoen gepubliceerd. De eerste foto is nu te zien.

Helaas geeft de nieuwe poster nog niets weg over wat er te gebeuren staat. Op de poster staat Geralt en hij draagt de outfit die we in de trailer ook al hebben kunnen zien. Mogelijk bevindt hij zich in Kaer Morhen, de plek waar Ciri traint met de Wolf school van de Witchers. Verder staan er op de poster de woorden "Destined to Protect", voorbestemd te beschermen. Ook dit geeft weer niets weg omdat we weten dat Geralt te allen tijden zijn vrienden en familie beschermt. Toch is het een indrukwekkende poster geworden:

Door de pandemie heeft het tweede seizoen van The Witcher langer op zich laten wachten dan initieel gedacht. De makers doen er dan ook alles aan om fans van het eerste seizoen geboeid te houden in aanloop naar het tweede seizoen. Zo werden er over de zomer meerdere 'making-of'-videos gedeeld en werd er zelfs een The Witcher-evenement gehouden.

The Witcher seizoen 2 is vanaf 17 december te zien op Netflix

The Witcher (2019– )
8.2
De witcher (hekser) Geralt, een gemuteerde monsterjager, worstelt ermee zijn plek te vinden in een wereld waar mensen vaak slechter blijken dan monsters.
Beeld: Still 'The Witcher' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixThe Witcher (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws