Productie Marvel-serie 'Secret Invasion' met Samuel L. Jackson begonnen

Productie Marvel-serie 'Secret Invasion' met Samuel L. Jackson begonnen
14 oktober 2021 om 11:35

De Marvel Studios laten opvallend weinig los over hun aankomende projecten. Secret Invasion is daar één van. Disney+ deelt niet meer dan een vage omschrijving van de miniserie: Fury en Talos proberen de Skrulls te stoppen die in de hoogste sferen van het Marvel Universum zijn geïnfiltreerd. De productie van deze nieuwe Marvel-serie is gestart. Zo kondigt Samuel L. Jackson aan via zijn Instagrampagina.

Ook voor deze Marvel-verfilming geldt dat het geen 1:1 bewerking van de stripboekenserie is. Dat is alles wat acteur Kingsley Ben-Adir durfte te zeggen in een interview tijdens de perstour van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021). De acteurs zouden zelfs door Marvel getraind worden hun mond stevig dicht te houden over de nieuwe projecten. Ben Adir leek dan ook wat nerveus toen de interviewster toch informeerde naar Secret Invasion.

Het lijkt erop dat er inmiddels eindelijk gesproken mag worden, maar dan niet over de inhoud. Jackson laat via Instagram weten dat de productie eindelijk van start is gegaan. Hij zal in Secret Invasion opnieuw en als vanouds in de huid kruipen van het karakter Nick Fury.

Naast Jackson en Ben-Adir zijn er ook rollen voor Olivia Coleman, Emilia Clarke, Christopher McDonald, Ben Mendelsohn en Killian Scott. De serie bestaat uit 6 afleveringen die in 2022 op Disney+ te zien zullen zijn. Een exacte datum is nog niet bekendgemaakt.

Secret Invasion
Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Talos (Ben Mendelsohn) proberen de Skrulls te stoppen die in de hoogste sferen van het Marvel Universum zijn geïnfiltreerd.
Beeld: Stel 'Shaft' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand Disney+Secret Invasion

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws