Regisseur M. Night Shyamalan kondigt titel nieuwe film aan: 'Knock at the Cabin'

Regisseur M. Night Shyamalan kondigt titel nieuwe film aan: 'Knock at the Cabin'

Afgelopen zomer kondigde regisseur M. Night Shyamalan een nieuwe film aan met de titel Labor of Love. Het lijkt erop dat Shyamalan drukke tijden tegemoet gaat, want naast Labor of Love werkt hij aan nóg een film. De titel daarvan is Knock at the Cabin (2023). Wederom maakt de regisseur in een vroeg stadium de releasedatum bekend. De film wordt begin 2023 verwacht. Shyamalan laat dit via zijn Twitter weten.

Het was al even bekend dat Shyamalan aan een nieuwe productie voor Universal Pictures werkte, maar voor lange tijd was er nog geen titel onthuld. Nu titel en releasedatum bekend zijn, kunnen we langzaamaan uitkijken naar deze film en ons erop verheugen. Helaas is er verder nog maar weinig bekend. Zo weten we nog niet onder welk genre dit project zal vallen, wie er deel uitmaken van de cast of waar de film over gaat. In augustus toonde de regisseur een foto van het script, waarbij hij liet weten dat dit zijn derde concept was en dat het slechts uit 100 pagina's bestond.

Eerder zou er sprake van zijn dat Knock at the Cabin op 17 februari 2023 in de bioscoop zou verschijnen. Vermoedelijk is deze datum gewijzigd, omdat Shyamalan anders de strijd aan zou moeten gaan met de nieuwe Ant-man-film Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) die op diezelfde dag uitkomt. Knock at the Cabin heeft inmiddels een nieuwe releasedatum:

Knock at the Cabin is vanaf 23 februari 2023 te zien in de bioscoop.

Knock at the Cabin (2023)
Nieuwste project van M. Night Shyamalan voor Universal Pictures. Plot nog niet bekend.
Beeld: Still 'Old' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopKnock at the Cabin (2023)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws