Opnames van Bradley Coopers Netflix-film 'Maestro' begonnen

Opnames van Bradley Coopers Netflix-film 'Maestro' begonnen
14 oktober 2021 om 12:00

Bradley Cooper is al tijden druk in de weer met zijn eerste Netflix-film met de titel Maestro (2021). Het was de bedoeling dat de opnames afgelopen april al zouden beginnen, maar de productie liep vertraging op. Gelukkig is er goed nieuws. De opnames zijn per 12 oktober begonnen.

Meastro is een biopic geregisseerd door Cooper over het leven van de legendarische componist Leonard Bernstein. Achter de film zit een enorme crew met als producenten niemand minder dan Steven Spielberg, Martin Scorsese en Todd Philips. Het kan haast niet anders dan dat dit een grote publiekstrekker wordt voor de streamingdienst.

In Maestro volgen we gedurende 30 jaar het leven van Bernstein en zijn vrouw Felicia Montealegre. Ze verloven zich twee keer, stappen in het huwelijksbootje en krijgen uiteindelijk 3 kinderen. Ondertussen componeert Bernstein muziek voor films als West Side Story (1961) en On the Waterfront (1954) en werkt hij mee aan verschillende televisieproducties.

De volledige cast van de film is nog niet aangekondigd, maar we weten wel al dat onder andere Carey Mulligan, Jeremy Strong en Cooper zelf in Meastro te zien zullen zijn. De opnames vinden plaats in Los Angeles, California. Meastro wordt vooralsnog eind 2022 verwacht.

Maestro (2021)
Een portret van Leonard Bernsteins bijzondere charisma en zijn passie voor muziek toen hij beroemd werd als Amerika's eerste inheemse, wereldbekende dirigent, die zijn ambitie om zowel symfonische als populaire Broadway-werken te componeren, alsmaar voortzette.
Beeld: Still 'Burnt' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Video on demand NetflixMaestro (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws