Amazon Prime Video verlengt 'Tom Clancy's Jack Ryan' met een vierde seizoen

Amazon Prime Video verlengt 'Tom Clancy's Jack Ryan' met een vierde seizoen

Tom Clancy's Jack Ryan (2018– ) gaat verder. Amazon Prime Video maakt bekend dat de spionnenserie met John Krasinski in de hoofdrol is verlengd met een vierde seizoen. In seizoen 4 voegt Michael Peña zich tevens bij de cast.

De opnames van het derde seizoen zijn inmiddels afgerond. Het nieuwe seizoen heeft echter nog geen releasedatum, maar het is inmiddels al twee jaar sinds seizoen 2 in première ging. Naar verwachting zal het nu niet al te lang meer duren dus.

Dat Amazon Prime Video de serie al voor de release van seizoen 3 verlengt is niet geheel verrassend, gezien de streamingdienst de serie ook al verlengde met een tweede seizoen voordat deze überhaupt uit was. Ze moeten haast wel, want met een serie met zo'n groot budget weet je graag ruim van tevoren dat je kosten opzij moet zetten voor nog een seizoen. Ook kost het relatief veel tijd om de opnames in alle verschillende landen te plannen.

In seizoen drie neemt Vaun Wilmott het over van Paul Scheuring als seriemaker. Krasinski speelt nog altijd de hoofdrol als de onervaren CIA-analist Jack Ryan. De Amazon-serie is gebaseerd op het werk van Tom Clancy. Onlangs werd tevens zijn werk Without Remorse verfilmd: Tom Clancy's Without Remorse (2021).

In het aankomende seizoen volgen we Ryan nadat hij ten onrechte betrokken is geraakt in een grotere samenzwering en plotseling voortvluchtig is geworden. Jack wordt gezocht door zowel de CIA als een internationale bende die hij heeft ontmaskerd. Hij wordt gedwongen ondergronds te gaan, kriskras door Europa, in een poging in leven te blijven en een grootschalig wereldwijd conflict te voorkomen.

Tom Clancy's  Jack Ryan (2018– )
8.1
Kijk op Prime Video • Tom Clancy's Jack Ryan richt zich op de hedendaagse geopolitiek en terroristische dreigingen. Jack Ryan stuit als onervaren CIA-analist op een aantal verdachte geldtransacties en wordt door zijn superieur meegesleurd naar het Midden-Oosten.
Beeld: Still 'Tom Clancy's Jack Ryan' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoTom Clancy's Jack Ryan (2018– )

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws