Nicole Kidman en Javier Bardem schitteren in de teaser van Aaron Sorkins 'Being the Ricardos'

Nicole Kidman en Javier Bardem schitteren in de teaser van Aaron Sorkins 'Being the Ricardos'

Oscarwinnaar Aaron Sorkin brengt later dit jaar Being the Ricardos (2021) uit, een waargebeurde dramafilm over het iconische televisieduo Lucille Ball en Desi Arnaz, die de hoofdrol speelden in I Love Lucy (1951–1957). De eerste teasertrailer is nu te zien.

De film volgt het Hollywood-koppel tijdens een productieweek op de set van I Love Lucy. Tijdens een lezing op maandag tot en met een publieksopname op vrijdag worden Ball en Arnaz geconfronteerd met uitdagingen die het einde van hun carrière en hun huwelijk kunnen betekenen. Ook komen hun raciale strubbelingen voorbij, met Desi die gediscrimineerd werd omdat hij Cubaans was, en Lucille die vocht om hem in de show te houden.

Bekijk hier de teaser van Being the Ricardos:

Regisseur Sorkin werkte al eerder met een streamingdienst, zo bracht hij vorig jaar de waargebeurde film The Trial of the Chicago 7 (2020) uit op Netflix. Zijn film werd genomineerd voor maar liefst zes Oscars. Eerder maakte Sorkin tevens de film Molly's Game (2017).

Being the Ricardos is vanaf 21 december te zien op Amazon Prime Video. De film verschijnt ook in een select aantal bioscopen; of dat in Nederland ook het geval is, moet nog blijken. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Being the Ricardos (2021)
Een biopic waarin het leven en het huwelijk van Lucille Ball en Desi Arnaz wordt gevolgd.
Beeld: Still 'Being the Ricardos' via Amazon Prime Video
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's Amazon Prime VideoBeing the Ricardos (2021)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws