Netflix maakt langverwachte releasedatum bekend van 'Ozark' seizoen 4

Netflix maakt langverwachte releasedatum bekend van 'Ozark' seizoen 4

Netflix heeft groot nieuws voor fans van Ozark (2017– ): de streamingdienst kondigt zojuist de langverwachte releasedatum aan van seizoen 4. Helaas zullen we nog even moeten wachten op de nieuwe afleveringen tot volgend jaar.

We wisten al dat we nog even geduld moesten hebben voor het nieuwe en tevens laatste seizoen. Nu is er een definitieve datum bekend: op 21 januari 2022 verschijnt het eerste deel van seizoen 4 op Netflix. Het slotseizoen wordt namelijk opgesplitst in twee delen van elk zeven afleveringen.

Bekijk hier de aankondiging van Netflix over Ozark seizoen 4:

Netflix onthulde onlangs de eerste clip van het nieuwe seizoen, waarin we zien hoe het verdergaat toen Marty en Wendy in het vliegtuig stapten met drugsbaron Omar Navarro. Ook verklapte hoofdrolspeler Jason Bateman al dat Marty en Wendy een beautysalon openen in het nieuwe seizoen met een nieuwe mousse waar ze hun zaken mee op orde hopen te krijgen. De salon is slechts een nieuwe manier om geld wit te wassen. "De mousse heeft het potentieel om veel geld op te leveren voor de Byrdes," aldus Bateman.

Bekijk hier de clip van Ozark seizoen 4:

Het eerste deel van Ozark seizoen 4 is vanaf 21 januari 2022 te zien op Netflix. Ondertussen lees je hier alles wat we nu al weten over het nieuwe seizoen.

Ozark (2017– )
8.4
Kijk op Netflix • Financieel adviseur Marty Byrde vormt met zijn vrouw Wendy en hun twee tienerkinderen, een ogenschijnlijk doorsnee gezin.
Beeld: Still 'Ozark' via Steve Dietl / Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sOzark (2017– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws