Netflix onthult de trailer van gloednieuwe kerstserie 'Christmas Flow'

Netflix onthult de trailer van gloednieuwe kerstserie 'Christmas Flow'

Netflix brengt ons binnenkort een gloednieuwe kerstserie: Christmas Flow (2021– ), een komische Franse serie over een kerstromance tussen een bekende rapper en een journalist. De eerste trailer is nu alvast te bekijken.

Rapper Marcus heeft het goed voor elkaar en zijn carrière zit in de lift. Maar dan wordt hij opeens beschuldigd van laster en aanzetten tot geweld tegen vrouwen. Als hij een journalist ontmoet, die zijn status maar al te goed kent, verwisselen ze per ongeluk hun tassen. Het foutje is de start van een echte kerstromance. Maar kunnen ze hun verschillen opzij zetten?

Bekijk hier de trailer van Christmas Flow:

Christmas Flow is niet de enige kerstserie die binnenkort naar Netflix komt, zo kondigde de streamingdienst ook al School of Chocolate (2021– ) en Nisser (2021– ) aan, waarvan de laatste een Deense kerst-horrorserie is. Helaas is er minder goed nieuws voor andere kerstseries; zo werd Hjem til Jul (2020) niet verlengd met een derde seizoen.

Christmas Flow is vanaf 19 november te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Christmas Flow (2021– )
5.7
Een onwaarschijnlijke kerstromance bloeit op tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Gaan ze het ondanks hun verschillen redden?
Beeld: Still 'Christmas Flow' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sChristmas Flow (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws