Sylvester Stallone kondigt vertrek aan uit 'Expendables'-franchise na 'The Expendables 4'

Sylvester Stallone kondigt vertrek aan uit 'Expendables'-franchise na 'The Expendables 4'

The Expendables 4 (2022) zal voor Sylvester Stallone de laatste film zijn in de gelijknamige actiereeks. De acteur bevestigt na het afronden van de opnames dat hij klaar is om het stokje door te geven.

Stallone en collega Statham deelde de afgelopen weken al een aantal foto's en video's vanaf de set van The Expendables 4. Nu zitten die opnames er dus op. Voor Stallone betekent dit dat hij zijn laatste Expendable-opnamedag ooit heeft gehad, zo maakt de acteur zelf bekend in een video op Instagram. "Het is tijd om verder te gaan," aldus Stallone.

Stallone is 12 jaar lang het hoofd geweest van de groep van veteraan-huurlingen in de films. In de video legt de acteur uit dat hij het stokje nu overdraagt aan Jason Statham, waardoor we verwachten dat zijn rol in de vierde film een stuk groter zal zijn dan normaal.

De nieuwe actiefilm wordt dit keer geregisseerd door Scott Waugh, bekend van Act of Valor (2012) en Need for Speed (2014). Naast Stallone en Sylvester komen ook Megan Fox, Dolph Lundgren, Andy Garcia, 50 Cent, Levy Tran en Randy Couture voorbij. De terugkeer van Arnold Schwarzenegger is nog niet officieel bevestigd.

Er is nog geen releasedatum bekend van The Expendables 4.

Beeld: Still 'The Expendables 3' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsThe Expendables 4 (2022)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws