Netflix stelt ons voor aan de 3 cowboys van 'Cowboy Bebop' in eerste teaser

Netflix stelt ons voor aan de 3 cowboys van 'Cowboy Bebop' in eerste teaser

Netflix maakt ons warm voor de release van Cowboy Bebop (2021– ) in november met een nieuwe teaser. De teaser van de ruimtewestern is echter een opzichzelfstaand avontuurtje, en de beelden hierin zullen niet in de serie te zien zijn.

In de nieuwe live-actionserie, die is gebaseerd op animeserie Cowboy Bebop (1998–1999), proberen drie premiejagers aan hun verleden te ontkomen. Spike Spiegel (John Cho), Jet Black (Mustafa Shakir) en Faye Valentine (Daniella Pineda) vormen samen een team dat op zoek gaat naar de gevaarlijkste criminelen in het zonnestelsel.

In de speciale teaser krijgen de drie een nieuwe opdracht. De drie zijn het echter niet helemaal eens met elkaar en lijken geen duidelijke lijn te trekken. De serie laat ons vooral kennismaken met de unieke stijl van de serie en toont dat de personages zichzelf en de serie niet al te serieus nemen.

Bekijk hier de teaser van Cowboy Bebop:

De hoofdrollen worden gespeeld door John Cho, Jet Black en Faye Valentine. Shinichirō Watanabe, regisseur van de originele animeserie, werkt mee aan de Netflix-serie als consultant. Ook de originele componist Yoko Kanno keert terug voor de soundtrack.

Afbeelding via Netlfix / Geoffrey Short
Afbeelding via Netlfix / Geoffrey Short
Afbeelding via Netlfix / Geoffrey Short
Afbeelding via Netlfix / Geoffrey Short

Cowboy Bebop is vanaf 19 november te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Cowboy Bebop (2021– )
6.8
Een samengeraapte groep premiejagers jaagt op de gevaarlijkste criminelen van het sterrenstelsel. Ze proberen de wereld te redden, zolang ze maar goed betaald worden.
Beeld: Still 'Cowboy Bebop' via Netlfix / Geoffrey Short
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sCowboy Bebop (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws