Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast alle seizoenen van The Office (2005–2013) met Steve Carell is nu ook eindelijk het vierde seizoen te zien van Dynasty (2017– ). Daarnaast voegt Netflix een nieuw seizoen van de mysterieuze serie Locke & Key (2020– ) toe. In de lijst hieronder tonen we je de vijf beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.9
  Kijk op Netflix • De mockumentary 'The Office' gaat over het dagelijks leven van het kantoorpersoneel van de fictieve Dunder-Mifflin Paper Company in Scranton, Pennsylvania.
 2. 8.9

  Cowboy Bebop (1998–1999)

  Nieuw! Seizoen 1, 26 afleveringen
  Kijk op Netflix • In de verre toekomst verlaat de mensheid de aarde om zich te vestigen in de rest van het zonnestelsel, waar misdaadsyndicaten zich meten met de lokale overheid.
 3. 8.2

  Maya and the Three (2021)

  Nieuw! Seizoen 1, 9 afleveringen
  Kijk op Netflix • Een Meso-Amerikaanse krijgsprinses gaat op zoek naar drie legendarische strijders om de wereld van de goden - en de mensheid - te redden.
 4. 7.7

  Inside Job (2021– )

  Nieuw! Seizoen 1, 10 afleveringen
  Kijk op Netflix • Voor de medewerkers van Deep State zijn complotten geen theorieën, maar feiten. En het geheimhouden van die feiten is een fulltimebaan.
 5. 7.4
  Kijk op Netflix • 'Locke & Key' is gebaseerd op de populaire stripboeken en volgt twee broertjes en hun zusje die na de moord op hun vader naar het huis van hun voorouders verhuizen.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer een nieuwe aflevering van onderstaande series.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws