De alcohol vloeit in de trailer van de nieuwe film van Thomas Vinterberg

De alcohol vloeit in de trailer van de nieuwe film van Thomas Vinterberg
5 juni 2020 om 10:45

Gisteren verscheen de eerste trailer voor de nieuwe film van Thomas Vinterberg Druk (2020). De publicatie van de trailer valt samen met de aankondiging dat de film tot de officiële selectie van het Filmfestival van Cannes behoort.

Het belangrijke filmfestival gaat dit jaar niet door, maar de organisatie besloot toch een officiële selectie bekend te maken om films te laten profiteren van de status van het festival.

Vinterbergs nieuwe film, die in de Verenigde Staten zal verschijnen onder de titel Another Round, verschijnt dit najaar. In de film besluiten vier vrienden, bij wijze van experiment, te testen hoe het is om constant alcohol in het bloed te hebben. Nou ja, niet constant – juist alleen als ze aan het werk zijn.

Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe en Magnus Millang spelen de vier mannen, die alle vier lesgeven op een middelbare school. Zouden ze beter werken en een leuker leven hebben als ze continu een beetje dronken zijn? De eerste resultaten van het experiment zijn positief. Maar Vinterberg zou Vinterberg niet zijn als de sfeer niet langzaamaan grimmiger wordt.

De film komt voort uit de eerder al succesvolle samenwerking tussen Vinterberg, Mikkelsen en scenarioschrijver Tobias Lindholm. De drie maakten samen ook Jagten (2012), waarmee ze genomineerd werden voor een Oscar.

Druk (2020)
7.8

Druk (2020)

drama / komedie • Thomas Vinterberg
Met Mads Mikkelsen en Maria Bonnevie
Er is een theorie dat we geboren zouden moeten worden met een percentage alcohol in ons bloed. Die kleine intoxicatie opent de geest voor de wereld om ons heen, vermindert de problemen en verhoogt de creativiteit.

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopDruk (2020)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws