Twee nieuwe gezichten voegen zich bij de cast van 'Virgin River' seizoen 4

Twee nieuwe gezichten voegen zich bij de cast van 'Virgin River' seizoen 4

Nu de opnames van het vierde seizoen van Virgin River (2019– ) bezig zijn, druipen langzaam de eerste details naar buiten. Dit keer onthult Netflix dat twee nieuwe gezichten zich bij de cast voegen: Mark Ghanimé en Kai Bradbury.

Ghanimé, bekend van Reign (2013–2017) en The Bold Type (2017–2021), kruipt in seizoen 4 in de huid van Dr. Cameron Hayek. Hij is de onstuimige nieuwe arts van de kliniek. Niet alleen is de doktor heel erg knap, hij is ook nog eens intellectueel en heeft een glimlach die de wereld kan verlichten. Cameron maakt dan ook meteen indruk in de stad, en vooral bij de dames van Virgin River.

Bradbury, eerder te zien in Motherland: Fort Salem (2020– ), is gecast voor de rol van Denny Cutler, de lang verloren kleinzoon van Doc (Tim Matheson). Hij keert terug naar Virgin River om een nieuwe band op te bouwen met zijn opa van wie hij pas net af weet. Hij ontdekt dat het leven daar niet zo simpel is als hij had verwacht.

Andere terugkerende castleden, naast natuurlijk Alexandra Breckenridge en Martin Henderson als Mel en Jack, zijn Colin Lawrence, Benjamin Hollingsworth, Lauren Hammersley, Grayson Gurnsey, Sarah Dugdale, Zibby Allen, Marco Grazzini en Annette O'Toole.

Virgin River werd onlangs verlengd met een vierde én vijfde seizoen. We kunnen voorlopig dus nog even genieten van de populaire hitserie. De opnames van seizoen 4 zijn momenteel bezig, zo verklapte Henderson. Wanneer de nieuwe afleveringen op Netflix verschijnen, is nog niet bekend. Seizoen 1 tot en met 3 zijn nu te zien.

Virgin River (2019– )
7.4
Kijk op Netflix • Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
Beeld: Still 'Virgin River' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixVirgin River (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws