Netflix lanceert de trailer van 'A Castle for Christmas' met Brooke Shields

Netflix lanceert de trailer van 'A Castle for Christmas' met Brooke Shields

Vanaf later deze maand is er een nieuwe kerstfilm te zien op Netflix en wel A Castle for Christmas (2021) met in de hoofdrol Brooke Shields die naar Schotland afreist en daar wel een heel bijzonder kerstcadeau op de kop hoopt te tikken. De trailer is nu te zien.

In A Castle for Christmas volgen we schrijfster Sophie die een reis naar Schotland maakt en daar graag een kasteel wil kopen. Zo gemakkelijk is het alleen niet, want ze heeft te maken met een kieskeurige verkoper die zijn kasteel niet aan een buitenlander verkopen wil. Opzoek naar een middenweg ontstaat er heel wat discussie, maar uiteindelijk resulteert het in meer dan ze op hopen konden.

De film is geregisseerd door Mary Lambert die ondermeer bekend is van producties met een geheel andere sfeer zoals Pet Sematary (1989), The Attic (2008) en The Blacklist (2013– ).

A Castle for Christmas wordt beschreven als een prettige film voor een ieder die gemakkelijk te kijken is, daarnaast zal het prachtige landschap van Schotland naar alle waarschijnlijkheid oogstrelend zijn. De opnames vonden dan ook van begin tot eind op locatie in Schotland plaats.

A Castle for Christmas is vanaf 26 november te zien op Netflix.

Ben je benieuwd welke kerstfilms binnenkort nog meer op Netflix te zien zijn? Klik dan hier.

A Castle for Christmas (2021)
5.5
Een Amerikaanse schrijfster (Brooke Shields) wil een kasteel in Schotland kopen, maar de stekelige eigenaar (Cary Elwes) wil het niet aan een buitenlander verkopen.
Beeld: Still 'A Castle for Christmas' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix KerstA Castle for Christmas (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws