Netflix onthult releasedata van alle nieuwe kerstfilms en -series die binnenkort verschijnen

Netflix onthult releasedata van alle nieuwe kerstfilms en -series die binnenkort verschijnen

Voor fans van kerstfilms en kerstseries onthult Netflix alvast een overzicht van alle kersttitels die de komende weken te zien zullen zijn. Van romantische kerstfilms tot een spannende kerst-horrorserie: het zit er allemaal tussen. Hieronder zie je welke kerstfilms en kerstseries de komende tijd op de streamingdienst verschijnen.

Andere handige Netflix-pagina's:

Films

5 november: Love Hard

Love Hard (2021)
6.3
Een ongelukkig verliefd meisje uit LA (Nina Dobrev) valt via een dating-app voor een stoere jongen uit de East Coast (Darren Barnet) en besluit hem te verrassen voor de feestdagen, maar komt er dan achter dat ze al die tijd met zijn jeugdvriend (Jimmy O.

Een vrouw vliegt naar de andere kant van het land voor haar online liefde. Eenmaal aangekomen bij hem, blijkt de man waar ze al die tijd mee praatte niet haar perfecte match (Darren Barnet) te zijn, maar zijn jeugdvriend (Jimmy O. Yang). De feestdagen zien er plots een stuk somberder voor haar uit.

Bekijk hier de trailer van Love Hard:

6 november: Father Christmas Is Back

Father Christmas Is Back (2021)
4.5
'Father Christmas Is Back' draait om Caroline Christmas (Nathalie Cox), een controlefreak die niets liever wil dan een perfecte kerst met haar zussen op haar uitbundige landhuis om te boeten voor het feit dat hun vader het gezin op 25 december vele jaren geleden in de steek heeft gelaten.

Caroline (Nathalie Cox) is een controlefreak die niets liever wil dan een perfecte kerst met haar zussen op haar uitbundige landhuis, om het feit dat hun vader het gezin jaren geleden verliet op 25 december, een beetje goed te maken. Als op kerstavond hun vader opeens met zijn nieuwe vriendin voor de deur staat, ontstaat er chaos. De Kerstman in deze nieuwe film wordt gespeeld door niemand minder dan John Cleese.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

18 november: The Princess Switch 3: Romancing The Star

The Princess Switch 3: Romancing The Star (2021)
5.5
Koningin Margaret (gespeeld door Vanessa Hudgens) en prinses Stacy (Hudgens) moeten samenwerken met nicht Fiona (Hudgens) om een mysterieuze man uit het verleden terug te vinden en om zo een gestolen relikwie terug te brengen.

Vanessa Hudgens is weer terug in het vervolg in de succesvolle kerstreeks. Dit keer draait het om Koningin Margaret, die samen met haar dochter prinses Stacy en nicht Fiona moet samenwerken om een mysterieuze man uit het verleden terug te vinden en om zo een gestolen relikwie terug te brengen. Natuurlijk ontstaat er ook weer een verleidelijke kerstromance en vindt er weer een onverwachte wissel plaats.

Bekijk hier de trailer van The Princess Switch 3: Romancing The Star:

24 november: A Boy Called Christmas

A Boy Called Christmas (2021)
6.8
Nikolas gaat in het besneeuwde noorden op zoek naar zijn vermiste vader, vergezeld door een eigenwijs rendier en een muis als huisdier.

Nikolas vertrekt op een buitengewoon avontuur naar het besneeuwde noorden, op zoek naar zijn vader die het legendarische Elfendorp, Elfhelm, zoekt. Met de hulp van het eigenwijze rendier Blitzen en een trouwe muis, ontdekt Nikolas al snel zijn doel in dit magische verhaal.

Bekijk hier de teaser van A Boy Called Christmas:

26 november: A Castle for Christmas

A Castle for Christmas (2021)
5.5
Een Amerikaanse schrijfster (Brooke Shields) wil een kasteel in Schotland kopen, maar de stekelige eigenaar (Cary Elwes) wil het niet aan een buitenlander verkopen.

Een Amerikaanse schrijfster (Brooke Shields) wil graag een kasteel in Schotland kopen, maar de eigenaar weigert om zijn kasteel af te staan aan een Amerikaan. Op zoek naar een compromis leren de twee elkaar beter kennen dan ze vantevoren gedacht hadden.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

2 december: Single All the Way

Single All the Way (2021)
6.4
Wanhopig om het oordeel van zijn familie te vermijden, vraagt Peter (Michael Urie) zijn beste vriend (Philemon Chambers) om zijn nep-vriendje te zijn voor de feestdagen.

In deze kerstfilm volgen we Peter, die zijn beste vriend vraagt om zijn nep-vriendje te zijn voor de feestdagen, om zo de lastige vragen van zijn familie te vermijden. Dat kan natuurlijk nooit goed gaan, en wanneer Peters moeder hem ongevraagd op een blind-date stuurt, loopt alles helemaal in de soep.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

6 december: David and the Elves

David en de Kerstelfjes (2021)
Een verveelde, overwerkte elf vlucht naar de echte wereld. Daar probeert hij samen met een nieuw vriendje het magische gevoel van Kerstmis te ervaren.

De jonge David is verdrietig omdat zijn ouders naar een grote stad zijn verhuisd en de betekenis van Kerstmis zijn vergeten. Hij ontmoet een elf, Albert, en samen beginnen ze aan een reis naar het Tatragebergte op zoek naar Davids grootouders.

16 december: A California Christmas: City Lights

A California Christmas: City Lights (2021)
Het vervolg op 'A California Christmas' en volgt Callie en Joseph een jaar nadat ze verliefd zijn geworden en nu een melkveebedrijf en wijnmakerij runnen, maar hun romance wordt bedreigd wanneer zakelijke en familieverplichtingen Joseph terugroepen naar de stad.

In december verschijnt het vervolg op A California Christmas (2020). Dit keer volgen we opnieuw Callie en Joseph, maar nu een jaar nadat ze verliefd zijn geworden. De twee runnen nu een melkveebedrijf en wijnmakerij samen, maar hun romance wordt bedreigd wanneer zakelijke en familieverplichtingen Joseph terugroepen naar de stad.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

22 december: Grumpy Christmas

Una Navidad no tan padre (2021)
Don Servando en zijn uitgebreide hippie familie reizen naar het strand om Kerstmis door te brengen met Alma's tante, Doña Alicia, een veeleisende oudere vrouw die Don Servando's ultieme vijand wordt.

Don Servando en zijn uitgebreide hippie familie reizen naar het strand om Kerstmis door te brengen met Alma's tante, Doña Alicia, een veeleisende oudere vrouw die Don Servando's ultieme vijand wordt. Wanneer zijn positie in de familie wordt betwist, zal Don Servando niets uit de weg gaan om te bewijzen dat Alicia een verschrikkelijk persoon is die alleen voor zichzelf zorgt… zelfs als dat betekent dat hij Kerstmis voor iedereen moet verpesten.

24 december: A 1000 km de la Navidad

A 1000 km de la Navidad (2021)
Een komedie die het verhaal vertelt van Raúl (Tamar Novas), een dertiger die alle tegenslagen van zijn leven heeft meegemaakt in de kersttijd.

Een komedie die het verhaal vertelt van Raúl (Tamar Novas), een dertiger die alle tegenslagen van zijn leven heeft meegemaakt in de kersttijd. Dit is de reden waarom hij echt een hekel heeft aan kerstliederen, de Drie Wijzen en alles wat ook maar een beetje naar kerstsfeer ruikt. Elk jaar brengt hij de kersttijd door op een ver strand, maar dit jaar heeft zijn baas andere plannen met hem: Raúl moet een zakenreis bijwonen om een "Turrones de Valverde" fabriek te controleren, het meest typische kerstsnoepje in een stad die leeft voor en houdt van Kerstmis.

Series

17 november: Christmas Flow

Christmas Flow (2021– )
5.7
Een onwaarschijnlijke kerstromance bloeit op tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Gaan ze het ondanks hun verschillen redden?

Rapper Marcus heeft het goed voor elkaar en zijn carrière zit in de lift. Maar dan wordt hij opeens beschuldigd van laster en aanzetten tot geweld tegen vrouwen. Als hij een journalist ontmoet, die zijn status maar al te goed kent, verwisselen ze per ongeluk hun tassen. Het foutje is de start van een echte kerstromance. Maar kunnen ze hun verschillen opzij zetten?

Bekijk hier de trailer van Christmas Flow:

19 november: Blown Away: Christmas

Blown Away: Christmas (2021)
6.7
Vijf kunstenaars keren terug naar de glasblazerij met hun feestelijke ontwerpen. Voor één ligt er cash onder de boom.

Na het succes van spelshow Blown Away (2019– ) keert de serie nu terug voor een speciale kersteditie. Vijf kunstenaars keren terug naar de glasblazerij met hun feestelijke ontwerpen. Voor één ligt er cash onder de boom.

Bekijk hier de trailer van Blown Away: Christmas:

26 november: School of Chocolate

School of Chocolate (2021– )
7.7
De beroemde chocolatier Amaury Guichon begeleidt acht toptalenten die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen.

De beroemde chocolatier Amaury Guichon begeleidt acht toptalenten die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen. Slechts een van hen zal die unieke kans krijgen.

28 november: Nisser

Nisser (2021– )
5.5
Twee kinderen ontdekken elfen tijdens een vakantie op een afgelegen eiland. Dit zijn geen kerstelfen, maar bloeddorstige wezens waar de lokale bevolking bang voor is.

In deze Deense kerst-horrorserie ontdekken twee kinderen elfen tijdens een vakantie op een afgelegen eiland. Dit zijn geen kerstelfen, maar bloeddorstige wezens waar de lokale bevolking bang voor is… Wanneer het meisje in de familie een baby-elfje vindt en mee naar huis neemt, verstoort ze onbedoeld het evenwicht en brengt ze iedereen op het eiland in een strijd op leven en dood voor geloof, familie en pure overleving. De eerste beelden zijn hier te zien.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan ook eens onze Top 20 beste kerstfilms op Netflix of bekijk het complete aanbod op Netflix.

Beeld: Afbeelding via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws