Apple TV+ deelt indrukwekkende trailer van sciencefictiondrama 'Swan Song' met Mahershala Ali

Apple TV+ deelt indrukwekkende trailer van sciencefictiondrama 'Swan Song' met Mahershala Ali

Streamingsdienst Apple TV+ heeft gisteren de eerste trailer van sciencefictiondrama Swan Song (2021) van Benjamin Cleary gedeeld. De film speelt zich af in de nabije toekomst en de hoofdrol wordt gespeeld door tweevoudig Oscarwinnaar Mahershala Ali.

Ali speelt in de film de rol van Cameron Turner. Turner is echtgenoot en vader, en er is een tweede kindje op komst. Maar hij is ook terminaal ziek en heeft niet lang meer. Als hij een voorstel krijgt waardoor hij zijn ziekte zou kunnen overleven en bij zijn gezin zou kunnen blijven, stemt hij onmiddelijk in. Maar het voorstel blijkt ingewikkelder dan hij had verwacht. Bekijk de trailer hier:

De oplossing voor Turners dood is namelijk niet genezig, maar een kloon. Deze kloon heeft alles, zelfs zijn diepste onderbewuste herinneringen. Swan Song gaat over leven en dood, eerlijkheid, de waarde van het menselijk leven en de maakbaarheid van je eigen identiteit.

Het sciencefictiondrama is de eerste speelfilm van regisseur Cleary. Cleary won in 2015 een Academy Award met zijn korte film Stutterer (2015). Ali speelt de hoofdrol in de film, en produceerde hem ook. De andere rollen worden gespeeld door Naomie Harris, Awkwafina, Glenn Close, Adam Beach en Lee Shorten.

Swan Song (2021)
6.8
In een nabije toekomst wordt Cameron Turner terminaal ziek. Maar als hij een controversiële optie krijgt om zijn vrouw en zoon al het leed te besparen, worstelt hij met het veranderen van hun lot in dit drama over liefde, verlies en opoffering.

Swan Song is vanaf 17 december te zien op Apple TV+. De film zal op sommige plekken ook in de bioscoop te zien zijn, maar het is niet duidelijk of dat ook voor Nederland geldt. Het volledige aanbod van Apple TV+ vind je hier.

Beeld: Still 'Swan Song' via TMDb
Tekst: Apple TV+

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's Apple TV+Swan Song (2021)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws