Productie van 'Black Panther: Wakanda Forever' wordt gepauzeerd, releasedatum voorlopig niet uitgesteld

Productie van 'Black Panther: Wakanda Forever' wordt gepauzeerd, releasedatum voorlopig niet uitgesteld

Disney legt de productie van Black Panther: Wakanda Forever (2022) tijdelijk stil. Dat heeft de producent afgelopen weekend bekendgemaakt. De pauze heeft wellicht iets te maken met het voorval in augustus waarbij hoofdrolspeler Letitia Wright licht gewond raakte.

Wright werd destijds vrij snel uit het ziekenhuis ontslagen, dus de kans bestaat ook dat de twee zaken niets met elkaar te maken hebben. Disney verzekert haar fans er in ieder geval van dat deze productiepauze geen vertraging zal opleveren: Black Panther: Wakanda Forever zal vanaf woensdag 9 november 2022 in de bioscoop te zien zijn.

Black Panther: Wakanda Forever (2022)
De natie van Wakanda moet opboksen tegen de wereldmachten terwijl ze rouwen om het verlies van hun koning T'Challa.

De releasedatum van de film werd al eerder vooruit geschoven. Hij stond eerst namelijk voor juli 2022 op de planning, maar die plek is ingenomen door Thor: Love and Thunder (2022). Twee maanden eerder krijgen we ook Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) voorgeschoteld. Genoeg om naar uit te kijken, dus!

Op dit moment is de productie van de MCU-titel nog aan de gang. Regisseur Ryan Coogler heeft laten weten dat het grootste deel van de scènes zonder het personage van Wright inmiddels opgenomen zijn. De productie zal eind november, in de week waarin de Amerikanen Thanksgiving vieren, worden stopgezet. Begin 2022 gaat het team dan weer aan de slag.

Beeld: Still 'Black Panther' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsBlack Panther: Wakanda Forever (2022)

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws