Spider-Man vecht tegen Electro, Doc Ock, Sandman en Green Goblin in 'No Way Home'-trailer

Spider-Man vecht tegen Electro, Doc Ock, Sandman en Green Goblin in 'No Way Home'-trailer

De eerste teasertrailer van Spider-Man: No Way Home (2021) brak in augustus gelijk een record: geen enkele trailer werd in de eerste 24 uur zo vaak bekeken. Lukt het Sony vandaag weer met de gloednieuwe trailer? Een episch gevecht tussen Spider-Man en een reeks schurken uit verschillende universums belooft in ieder geval veel goeds.

Dat het multiverse er aankomt, is nu wel duidelijk. Doordat Mysterio (Jake Gyllenhaal) aan de wereld verklapte dat Spider-Man eigenlijk Peter Parker (Tom Holland) is, keert de scholier nu naar Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) om deze onthulling ongedaan te maken. Maar de spreuk gaat goed mis en brengt een aantal oude schurken bij ons terug. Het is nu het lot van alle figuren uit de andere universums om te sterven, zo legt Strange uit, maar Parker lijkt hier niet aan willen mee te werken.

Bekijk hier de trailer van Spider-Man: No Way Home:

Universal, Sony en Marvel kondigde gister al de komst van de nieuwe trailer aan met de onthulling van een nieuwe poster. Hierop is opnieuw Tom Holland prominent te zien met de tentakels van Doc Ock, gepaard met de elektrische flitsen van Electro, maar dit keer is er ook een grote plek weggelegd voor Doctor Strange.

Afbeelding via Marvel / Sony
Afbeelding via Marvel / Sony
Afbeelding via Marvel / Sony
Afbeelding via Marvel / Sony

Spider-Man: No Way Home draait vanaf donderdag 16 december in de bioscoop.

Spider-Man: No Way Home (2021)
8.3
Spider-Man is ontmaskerd en kan zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.
Beeld: Still 'Spider-Man: No Way Home' via Marvel / Sony
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopSpider-Man: No Way Home (2021)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws