Nieuw op Netflix: de eerste aflevering van 'Undercover' seizoen 3

Nieuw op Netflix: de eerste aflevering van 'Undercover' seizoen 3

Vandaag is het eindelijk zover: het nieuwe seizoen van hitserie Undercover (2019– ) start vanavond op Netflix met de eerste aflevering. De komende acht weken kunnen we elke zondag genieten van een nieuwe aflevering, inclusief héél veel Ferry (Frank Lammers).

In seizoen 3 van de populaire misdaadserie is Bob (Tom Waes) wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan. Bob ziet geen andere uitweg en gaat akkoord met het levensgevaarlijke voorstel. Maar dan komt hij Ferry Bouman tegen…

De twee moeten samenwerken om hun toekomst veilig te stellen en zo de nieuwe drugsbazen omver te brengen. Daniëlle vindt het maar niks dat Ferry zich weer met drugs bezighoudt, maar Ferry verzekert haar dat ze nu samenwerken met de politie en dat hem niets kan gebeuren.

Bekijk hier de trailer van Undercover seizoen 3:

De Nederlandse actrice Nazmiye Oral en de Duitse Murat Seven zullen te zien zijn in de nieuwe afleveringen als het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut, dat aan het hoofd staat van een geavanceerde drugsbende. Naast deze twee nieuwe namen voegen ook Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Gökhan Girginol en Gökhan Kizilbuga zich bij de cast van seizoen 3.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Vanavond is aflevering 1 van Undercover seizoen 3 te zien op Netflix. Elke zondag verschijnt om 21:10 uur een nieuwe aflevering. Het nieuwe seizoen bestaat uit in totaal acht afleveringen. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Undercover (2019– )
7.8
Kijk op Netflix • Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.
Beeld: Still 'Undercover' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsUndercover (2019– )

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws