Netflix deelt blooper-video van 'Red Notice' met Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot

Netflix deelt blooper-video van 'Red Notice' met Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot

Heb je ook zo genoten van actiekomedie Red Notice (2021), die sinds een ruime week op Netflix staat? Je bent niet de enige: de film werd op de eerste dag al ontzettend vaak bekeken en brak daarmee een record. Bij het maken van zo'n groot project komt een hoop kijken, en dan gaat er ook wel eens wat mis. Netflix deelde een video met daarin de grappigste bloopers op de set.

In Red Notice gaat John Hartley, de beste onderzoeker van de FBI, op jacht naar twee grote criminelen. Dat gebeurt na een 'red notice', een wereldwijd alarmsignaal dat enkel gebruikt wordt voor 's werelds meest gezochte misdadigers. Geen kinderspel dus, zeker niet als een van de twee onze FBI-onderzoeker in de val lokt. Het lijkt noodzakelijk dat Hartley met kunstdief Nolan Booth gaat samenwerken, maar kan dat wel goedgaan?

Red Notice (2021)
6.3
Een door Interpol uitgevaardigde 'red notice' is een wereldwijd alarmsignaal bedoeld om 's werelds meest gezochte misdadigers op te sporen en aan te houden.

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door niemand minder dan Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot. De drie hadden het samen op de set erg naar hun zin, blijkt uit de bloopervideo. Bekijk hem hier:

Red Notice was de duurste Netflixproductie ooit, en is nu te zien op het platform. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier. Ben je benieuwd naar wat wij van de film vonden? Hier lees je de recensie van onze redacteur.

Beeld: Still 'Red Notice' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sRed Notice (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws