Clarkson, Hammond en May gaan naar Frankrijk in trailer van nieuwe 'The Grand Tour'-special

Clarkson, Hammond en May gaan naar Frankrijk in trailer van nieuwe 'The Grand Tour'-special

De autoliefhebbende mannen Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May zijn terug voor een nieuwe lockdown-special van The Grand Tour (2016– ). Amazon Prime Video onthult vandaag de eerste trailer én de releasedatum.

De drie mannen gaan dit keer niet op een exotische reis op een andere continent, maar blijven dichtbij huis. Ze reizen namelijk naar Frankrijk, waar ze de Franse auto's gaan ontdekken. Hammond neemt ook een uitstapje naar de vliegende voertuigen; als dat maar goed gaat… Ook komt er weer een sterk staaltje wetenschap voorbij: wat gebeurt er met een auto als je hem van 150 meter hoog laat vallen?

Bekijk hier de trailer van The Grand Tour: Carnage A Trois:

De nieuwe special verschijnt volgende maand op Amazon Prime Video, precies een jaar nadat de laatste special daar verscheen waarin de mannen naar Madagaskar gingen. The Grand Tour, de serie die werd gestart nadat het Top Gear zoals we dat kenden stopte, bestaat inmiddels al 5 jaar.

The Grand Tour: Carnage A Trois is vanaf 17 december te zien op Amazon Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Amazon Prime Video.

The Grand Tour (2016– )
8.7
Kijk op Prime Video • Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May zijn terug met The Grand Tour. Een programma over avontuur, spanning en vriendschap… als je accepteert dat je vrienden ook degenen zijn die je extreem irritant vindt.
Beeld: Still 'The Grand Tour: Carnage A Trois' via Amazon Prime Video / YouTube
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Amazon Prime VideoThe Grand Tour (2016– )

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws