Eerste beelden te zien van 'The Fresh Prince of Bel-Air'-reboot

Eerste beelden te zien van 'The Fresh Prince of Bel-Air'-reboot

Het maar al te bekende intro van The Fresh Prince of Bel-Air (1990–1996) wordt in een nieuw dramatisch jasje gestoken in een eerste video van Bel-Air (2022), de reboot van de populaire sitcom met Will Smith. Dit keer geen hiphop-intro, maar een langzaam sfeertje die de serieuze toon van de nieuwe serie benadrukt.

De tekst van het intro is nagenoeg hetzelfde gebleven met natuurlijk de zin "This is the story all about how my life got flipped, turned upside down". In ons hoofd zingen we de tekst een stuk sneller mee, maar in het intro van Bel-Air moeten we iets geduldiger zijn. Het tempo ligt namelijk een stuk lager dan het origineel.

De korte teaser is nog niet het volledige intro. Ook is het nog onduidelijk of deze intro echt gebruikt zal worden voor elke aflevering, of dat deze video onderdeel is van de marketingcampagne rond Bel-Air. De hoofdrol in de reboot wordt gespeeld door Jabari Banks, die dus de rol van Will Smith overneemt.

Bel-Air speelt zich af in het hedendaagse Amerika en draait, net als het origineel, om een jonge man die van de straten van West Philadelphia naar zijn rijke familieleden in Californië verhuist. In plaats van afleveringen van 30 minuten, duren de nieuwe afleveringen elk een uur. Er zijn gelijk twee seizoenen besteld.

Bel-Air is een serie van Peacock, een Amerikaanse streamingdienst die vooralsnog niet in Nederland beschikbaar is. Of en wanneer de reboot hier te zien zal zijn, is nu nog niet bekend. Het is goed mogelijk dat een andere dienst de Nederlandse rechten koopt.

Bel-Air (2022)
Een reboot van 'The Fresh Prince of Bel-Air' met Will Smith, dit keer met Jabari Banks in de hoofdrol.
Beeld: Still 'Bel Air' via Peacock
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Video'sThe Fresh Prince of Bel-Air (1990–1996)Bel-Air (2022)

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws