Happy maakt zich zorgen om Peter in nieuwe 'Spider-Man: No Way Home'-video

Happy maakt zich zorgen om Peter in nieuwe 'Spider-Man: No Way Home'-video

Met nog drie weken te gaan tot de langverwachte release van Spider-Man: No Way Home (2021), onthult Sony na de spectaculaire trailer nu een gloednieuwe clip. Hierin krijgen we een beter beeld van Jamie Foxx' Electro, die in The Amazing Spider-Man 2 (2014) nog helemaal blauw was, maar nu een nieuwe look heeft.

In de nieuwe clip is te zien hoe Happy (Jon Favreau), die zo min mogelijk te maken wilde hebben met Peter Parker in Spider-Man: Far From Home (2019), nu zelf de telefoon oppakt en Peter vraagt wie al deze nieuwe wezens zijn. "Wat is er aan de hand en wie zijn die kerels?"

Bekijk hier de nieuwe clip van Spider-Man: No Way Home:

Naast Electro komen in de nieuwe Marvel-film ook de schurken Doc Ock, Sandman, Green Goblin en Lizard voorbij. Uiteraard is Tom Holland weer te zien als Peter Parker en trekt ook Benedict Cumberbatch zijn Doctor Strange-cape weer aan.

Spider-Man: No Way Home draait vanaf 16 december in de bioscoop. Vanaf 1 december is Spider-Man: Far From Home (2019) te zien op Netflix, voor iedereen die nog even terug wil zien hoe de laatste film eindigde.

Spider-Man: No Way Home (2021)
8.3
Spider-Man is ontmaskerd en kan zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.
Beeld: Still 'Spider-Man: No Way Home' via Filmdepot / Marvel 2021 / CPII
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopSpider-Man: No Way Home (2021)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws