Opnames afgerond van 'Virgin River' seizoen 4

Opnames afgerond van 'Virgin River' seizoen 4

Martin Henderson, beter bekend als Jack, heeft heel goed nieuws over het vierde seizoen van Virgin River (2019– ). De acteur laat op Instagram weten dat ze bezig zijn met post-productie en dat de opnames van het nieuwe seizoen er dus opzitten.

Henderson maakt het goede nieuws bekend aan de hand van een foto waarop hij een koptelefoon draagt. Mogelijk beluistert hij het opgenomen materiaal of spreekt hij nog enkele woorden in. Bij de foto spreekt hij lovend over de fans van de serie.

Ik doe een beetje postproductie werk voor #virginriver seizoen 4. Ervoor zorgen dat het allemaal gladjes verloopt en bevredigend is voor de beste fans ooit!

Netflix maakte onlangs al twee nieuwe castleden bekend van het nieuwe seizoen: Mark Ghanimé en Kai Bradbury. Ghanimé, bekend van Reign (2013–2017) en The Bold Type (2017–2021), kruipt in seizoen 4 in de huid van Dr. Cameron Hayek, de onstuimige nieuwe arts van de kliniek. Bradbury, eerder te zien in Motherland: Fort Salem (2020– ), is gecast voor de rol van Denny Cutler, de lang verloren kleinzoon van Doc (Tim Matheson).

Het is nog niet bekend wanneer seizoen 4 van Virgin River op Netflix verschijnt. Gezien de releases van de vorige drie seizoenen, zou dit wel eens in de eerste helft van 2022 kunnen zijn. Een officiële datum moet echter nog worden aangekondigd.

Virgin River (2019– )
7.4
Kijk op Netflix • Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
Beeld: Still 'Virgin River' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixVirgin River (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws