Alle 40+ aangekondigde nieuwe films op Netflix in december

Alle 40+ aangekondigde nieuwe films op Netflix in december

De planning wat betreft Netflix Originals voor december is weer door Netflix aan ons bekendgemaakt en er staan zeker weer wat pareltjes op het programma! We tellen maar liefst 25 nieuwe Netflix Original-films en 15 nieuwe gelicenseerde films.

Alle geplande nieuwe films op Netflix in december hebben we in meerdere lijsten opgedeeld: een lijst met de geheel nieuwe Netflix Original-films en een lijst met nieuwe te verschijnen gelicenseerde films.

Andere handige Netflix-pagina's:

Nieuwe Netflix Original-films

Dit zijn alle 25 Netflix Original-films die in december op Netflix worden verwacht. Omdat het Netflix Originals zijn, zijn het allemaal compleet nieuwe films die nog niet eerder ergens te zien zijn geweest.

Nieuwe gelicenseerde films op Netflix

Dit zijn alle 15 gelicenseerde films die gepland staan voor in de maand december. Sommige films zijn compleet nieuw op Netflix, andere films zijn al eens eerder te zien geweest.

Deze films staan dus allemaal op de planning bij Netflix voor december. Kijk voor het hele overzicht van wat er in de toekomst op Netflix te zien is op Binnenkort op Netflix. Ben je benieuwd wat er nu al nieuw te zien is, kijk dan op Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws