De top 10 populairste films & series nu op Netflix

De top 10 populairste films & series nu op Netflix

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week behaalt actiekomedie Red Notice (2021) de eerste plaats. Niet geheel onverwacht aangezien de film met Dwayne Johnson en Ryan Reynolds al op de eerste dag Netflix-records verbrak. Daarnaast is ook Oscarwinnaar BlacKkKlansman (2018) erg populair, net als de romantische kerstfilm Love Hard (2021).

In de lijst van populairste series op Netflix is deze week de Nederlands-Vlaamse hitserie Narcos: Mexico (2018–2021) bovenaan te vinden door de start van het langverwachte derde seizoen. Ook gloednieuwe actieserie Cowboy Bebop (2021– ) is gelijk erg populair bij Netflix-kijkers, net als de Zuid-Koreaanse horrorserie Hellbound (2021).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 6.4
  Kijk op Netflix • Een door Interpol uitgevaardigde 'red notice' is een wereldwijd alarmsignaal bedoeld om 's werelds meest gezochte misdadigers op te sporen en aan te houden.
 2. 6.1
  Kijk op Netflix • Jack Reacher vertrekt naar zijn vroegere militaire basis in Virginia, waar hij heeft afgesproken met Major Susan Turner.
 3. 5.5
  Kijk op Netflix • Koningin Margaret (gespeeld door Vanessa Hudgens) en prinses Stacy (Hudgens) moeten samenwerken met nicht Fiona (Hudgens) om een mysterieuze man uit het verleden terug te vinden en om zo een gestolen relikwie terug te brengen.
 4. 7.5
  Kijk op Netflix • Film gebaseerd op het leven van Ron Stallworth. Deze politieman uit Colorado Springs slaagde er als eerste Afro-Amerikaanse agent in om te infiltreren in de Ku Klux Klan.
 5. 7.2
  Kijk op Netflix • Een holbewoner van de oude garde moet zijn familie leiden door een verdwijnend prehistorisch landschap, op zoek naar een nieuw thuis.
 6. 7.0
  Kijk op Netflix • Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. Wanneer de verdachte ondervraagd wordt, zegt hij maar één ding:
 7. 6.3
  Kijk op Netflix • Een ongelukkig verliefd meisje uit LA (Nina Dobrev) valt via een dating-app voor een stoere jongen uit de East Coast (Darren Barnet) en besluit hem te verrassen voor de feestdagen, maar komt er dan achter dat ze al die tijd met zijn jeugdvriend (Jimmy O.
 8. 6.3
  Kijk op Netflix • Een CIA-agent (Dwayne Johnson) die als kind werd gepest gaat naar de reünie van zijn middelbare school. Hij beweert bezig te zijn met een uiterst geheim onderzoek en roept de hulp in van een accountant die vroeger bij hem op school zat (Kevin Hart) en heel populair was.
 9. 5.8
  Kijk op Netflix • Het G.I. Joe team neemt het op tegen twee dreigingen. Allereerst is er Cobra, de aartsvijand van de Joe’s.
 10. 6.6
  Kijk op Netflix • In 'Jason Bourne' keert de voormalig, meest dodelijke agent van de CIA, Jason Bourne, terug vanuit de anonimiteit.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.8
  Kijk op Netflix • Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.
 2. 6.8
  Kijk op Netflix • Een samengeraapte groep premiejagers jaagt op de gevaarlijkste criminelen van het sterrenstelsel. Ze proberen de wereld te redden, zolang ze maar goed betaald worden.
 3. 6.7
  Kijk op Netflix • Als buitenaardse wezens plotseling over de hele wereld opduiken en mensen verdoemen tot de hel, propageert een religieuze groep het idee van goddelijke gerechtigheid.
 4. 8.5
  Kijk op Netflix • Na een gewelddadige relatie vindt een jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.
 5. 8.4
  Kijk op Netflix • Volg in 'Narcos: Mexico' het verhaal van de opkomst van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80, een waargebeurd verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.
 6. 9.3
  Kijk op Netflix • 'Arcane' is een animatieserie van de makers van 'League of Legends'. De serie speelt zich af in de utopische regio Piltover en het onderdrukte ondergrondse district Zaun en vertelt het verhaal van twee legendarische League-kampioenen − en de kracht die hen uiteindelijk uit elkaar drijft.
 7. 7.5
  Kijk op Netflix • Deze docuserie werpt een licht op fokprogramma's voor grote katachtigen in een bizarre onderwereld vol excentriekelingen die te gek zijn om te geloven.
 8. 7.7
  Kijk op Netflix • 'YOU' is het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley), een obsessieve maar briljante New Yorker, die de technologie van vandaag gebruikt om het hart van Beck (Elizabeth Lail) te veroveren ondanks de verdenkingen van haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell).
 9. 7.3
  Kijk op Netflix • Deze 'Dynasty' is een reboot van het origineel dat in 1981 startte. De serie draait om de twee rijke families de Carringtons en de Colbys die in een oneindige strijd verwikkeld zijn om macht en nalatenschap.
 10. 6.1
  Kijk op Netflix • Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws