Netflix kondigt nieuwe Noorse kerstserie aan van maker 'Hjem til Jul'

Netflix kondigt nieuwe Noorse kerstserie aan van maker 'Hjem til Jul'

Netflix heeft goed nieuws voor fans van Scandinavische series én voor fans van kerstseries: Per-Olav Sørensen, maker van Hjem til Jul (2020), gaat voor Netflix aan de slag met een gloednieuwe kerstserie.

In de nieuwe kerstserie arriveert een groep mensen op het vliegveld van Oslo. Sommigen om hun geliefden te verwelkomen, sommigen om naar huis te vliegen naar hun familie, en sommigen die weg willen vliegen en aan Kerstmis willen ontsnappen. Maar hun kerstmissie loop op niets uit als ze allemaal vast komen te zitten op de luchthaven…

De kerstserie heeft nog geen officiële titel maar wordt nu al Christmas Tomorrow (2022) genoemd; deze zal bestaan uit zes afleveringen van elk zo'n 35 minuten. Aangezien het Netflix niet meer gaat lukken om de serie op te nemen en uit te brengen op tijd voor komende kerst, moeten we nog even wachten tot 2022. In december volgend jaar verschijnt de Noorse serie op de streamingdienst.

Per-Olav Sørensen regisseerde en schreef eerder Hjem til Jul, die onlangs niet werd verlengd met een derde seizoen. Ook maakte hij eerder de Zweedse miniserie Quicksand (2019) en Nobel (2016). Sørensen werkt niet alleen aan een kerstserie voor Netflix, ook is hij bezig met de romantische dramafilm Royalteen en de serie The Playlist over een Zweedse tech-entrepeneur, die beiden in 2022 op de streamingdienst verschijnen.

Christmas Tomorrow (2022)
Een groep mensen komt aan op het vliegveld van Oslo. Sommigen om hun geliefden te verwelkomen, sommigen om naar huis te vliegen naar hun familie, en sommigen die weg willen vliegen en aan Kerstmis willen ontsnappen.
Beeld: Still 'Hjem til Jul' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix KerstChristmas Tomorrow (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws