'Hellbound'-regisseur Yeon Sang-ho heeft Netflix niet nodig voor seizoen 2

'Hellbound'-regisseur Yeon Sang-ho heeft Netflix niet nodig voor seizoen 2

Binnen 24 uur na de release van Hellbound (2021) nam de serie de nummer 1 positie over van Squid Game (2021). Daarmee kan Hellbound zonder enige twijfel een groot succes genoemd worden. De serie is pas een week te zien op Netflix en nu al vragen de fans zich af of er een tweede seizoen komt. Regisseur Yeon Sang-ho bespreekt de mogelijkheden.

Hoewel Sang-ho met enthousiasme de samenwerking voor zijn serie met Netflix aangegaan is, heeft hij de intellectuele eigendomsrechten nooit verkocht. Met andere woorden: hij heeft Netflix niet nodig om een tweede seizoen te maken. Dat gezegd hebbende, laat de regisseur weten dat de samenwerking hem goed bevallen is.

Netflix is een goed platform voor film- en seriemakers. De streamingdienst laat mij toe de serie eerst in Zuid-Korea uit te brengen alvorens het de rest van de wereld bereikt. Het was interessant om te zien hoe de serie in verschillende andere landen tegelijk uitkwam en de verschillende reacties daarop te vernemen uit verschillende culturen. Als ik opnieuw met Netflix samen zou werken, kies ik niet voor een soortgelijke aanpak, dan ga ik iets nieuws doen.

Yeon Sang-ho

Hellbound gaat over een bovennatuurlijk fenomeen in Seoul, waarbij mensen op een vooraf bepaalde datum naar de hel gestuurd worden. Er ontstaat een nieuwe religieuze groepering die profiteert van de ontstane chaos. Anderen proberen de waarheid achter dit mysterie te achterhalen. Hoewel de laatste aflevering hint naar een vervolgseizoen, laat Sang-ho weten dat er nog geen concrete plannen zijn.

Hellbound seizoen 1 is nu te zien op Netflix.

Hellbound (2021)
6.7
Als buitenaardse wezens plotseling over de hele wereld opduiken en mensen verdoemen tot de hel, propageert een religieuze groep het idee van goddelijke gerechtigheid.
Beeld: Still 'Hellbound' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixHellbound (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws