Lang naar uitgekeken Japanse serie 'The Journalist' binnenkort te zien op Netflix

Lang naar uitgekeken Japanse serie 'The Journalist' binnenkort te zien op Netflix

The Journalist (2022) is een Netflix-serie gebaseerd op de in 2019 verschenen film met dezelfde titel. De regie van de serie is in handen van de regisseur die ook de film maakte. De schrijvers daarentegen, zijn wel vervangen. Het belooft het grootste Japanse Netflix-project van het jaar te worden. The Journalist is vanaf begin januari te zien op Netflix.

De film The Journalist was een gigantische hit in Japan en won een award voor de beste film van het jaar tijdens de uitreiking van de 43e Japanse Academy Awards. De serie draait om Anna Matsuda, een verslaggever voor de Totokrant, een journalist die haar overtuigingen gebruikt om tot de bodem van de waarheid te komen. Geconfronteerd met politieke misdaden en schandalen van de moderne Japanse samenleving, maakt Anna het tot haar prioriteit om de corruptie die haar natie teistert, aan de kaak te stellen.

Bekijk hier alvast de trailer:

Hoewel het idee voor de serie voortkomt uit de film The Journalist, zullen zowel de hoofdpersonages als het plot niet overeenkomen met de film. De serie bestaat in totaal uit 10 afleveringen die elk ongeveer 50 minuten duren.

The Journalist is vanaf 13 januari te zien op Netflix.

The Journalist (2022)
7.2
Anna Matsuda is een gewaardeerde journalist die haar overtuiging inzet om tot de bodem van elk schandaal te komen.
Beeld: Still 'The Journalist' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixThe Journalist (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws