Netflix volgt Vanessa Hudgens achter de schermen bij 'The Princess Switch 3: Romancing the Star'

Netflix volgt Vanessa Hudgens achter de schermen bij 'The Princess Switch 3: Romancing the Star'

Net voor Kerst ontneemt Netflix ons een klein stukje van de magie van de film The Princess Switch 3: Romancing The Star (2021). Er zijn helemaal geen drie Vanessa Hudgens! Netflix neemt ons mee achter de schermen en we volgen Stacy De Novo, hertogin Margaret van Montenaro en Lady Fiona. De video is nu te zien.

Inmiddels zijn er drie Princess Switch-films. De eerste, The Princess Switch (2018), werd meteen na de release al een groot succes. Sindsdien zijn er nog twee vervolgfilms verschenen The Princess Switch: Switched Again (2020) en vorige week The Princess Switch 3: Romancing The Star.

Er waren wel vier actrices nodig om alle switches te verwezenlijken, vertelt regisseur Mike Rohl. Dit was uiteraard Hudgens zelf, maar ook drie dubbelgangers te weten: Charlotte Coggin die te zien was als Stacey, Alexa Fee te zien als Fiona en Becky Wong als Margaret. De dubbels hebben veel werk gestoken in het bestuderen van Hudgens bewegingen en typische manieren, zodat de kijkers niets door hebben.

The Princess Switch 3: Romancing The Star is nu te zien op Netflix net als de eerste twee films The Princess Switch en The Princess Switch: Switched Again.

Ben je benieuwd welke kerstfilms er nog meer op Netflix te zien zijn? Bekijk dan hier de volledige lijst.

Beeld: Still 'The Princess Switch 3: Romancing the Star' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Video's KerstThe Princess Switch 3: Romancing The Star (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws