Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast de Mexicaanse docuserie Duda razonable: Historia de dos secuestros (2021– ) is nu ook de gloednieuwe miniserie True Story (2021) te zien, waarin Kevin Hart komiek Kid speelt. Daarnaast voegt Netflix het vierde seizoen toe van realityserie Selling Sunset (2019– ). In de lijst hieronder tonen we je de vijf beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.0
  Kijk op Netflix • Frank Murphy droomde er altijd van piloot te worden maar werkt nu als bagage-afhandelaar op het vliegveld en voedt samen met zijn vrouw drie kinderen op.
 2. 7.7
  Kijk op Netflix • Na een botsing die eindigt in een ontvoeringszaak, brengt documentalist Roberto Hernández de waarheid aan het licht over het gebrekkige rechtssysteem van Mexico.
 3. 7.5

  True Story (2021)

  Nieuw! Seizoen 1, 7 afleveringen
  Kijk op Netflix • Kid (Kevin Hart) is een wereldberoemde komiek en filmster die ermee worstelt een blijvende indruk achter te laten in de industrie.
 4. 7.3
  Kijk op Netflix • Na de verdwijning van Birgit Meier in 1989 komt er jarenlang geen schot in de zaak door misstappen van de politie.
 5. 6.5
  Kijk op Netflix • De vastgoedmakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Er ontstaat meer drama als er een nieuwe makelaar bij het team komt.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer één of meerdere nieuwe afleveringen van onderstaande series. Morgen (zondag) verschijnt daarnaast de eerste aflevering van het langverwachte derde seizoen van Undercover (2019– ).

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws