Netflix voegt vandaag 70+ films toe: dit zijn de 15 beste

Netflix voegt vandaag 70+ films toe: dit zijn de 15 beste

Aan het begin van de maand voegt Netflix doorgaans veel nieuwe films en series toe. Ook deze eerste dag van december is de streamingdienst in een goede bui en wordt het aanbod met een hele reeks films uitgebreid.

Om de keuze voor jou nóg makkelijker te maken, lichten we hieronder de 15 beste films voor je uit die vandaag zijn toegevoegd. Zo zijn nu actiedrama 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016) en de waargebeurde dramafilm A Beautiful Day in the Neighborhood (2019) te bekijken. Ook is klassieker Elf (2003) weer te zien om in de sfeer van de feestdagen te komen, net als The Notebook (2004) en de gehele Matrix-trilogie. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

Benieuwd naar de beste films en series op Netflix? Bekijk dan onze toplijsten via Beste films op Netflix en Beste series op Netflix.

 1. 8.7
  Kijk op Netflix • De computerhacker Neo (Keanu Reeves) komt op een vreemde manier in contact met Morpheus, die hem kennis laat maken met de echte wereld.
 2. 7.8
  Kijk op Netflix • Allie Hamilton komt begin jaren 40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie.
 3. 7.4
  Kijk op Netflix • De dertienjarige Kayla (Elsie Fisher) wordt gevolgd in haar laatste schooljaar voor ze naar High School gaat. In haar vlogs, die door niemand bekeken worden, geeft ze vastberaden adviezen over volwassen worden en hoe je dat een beetje zelfverzekerd kunt doen.
 4. 7.3
  Kijk op Netflix • Waargebeurde verhaal van zes ex-militairen die door de CIA werden ingehuurd en tegenover een overmacht in Benghazi, Libië kwamen te staan, maar zich weigerden over te geven.
 5. 7.2
  Kijk op Netflix • Neo (Reeves) en de rebellenleiders schatten dat ze 72 uur hebben totdat Zion, de laatste menselijke stad, ontdekt wordt door 250.000 zondes, die Zion en haar bewoners zullen vernietigen.
 6. 7.2
  Kijk op Netflix • Er zijn twintig jaar verstreken sinds Trainspotting en er is veel veranderd, maar ook veel hetzelfde gebleven.
 7. 7.0
  Kijk op Netflix • Een jongentje wordt door de kerstman geadopteerd en opgevoed tussen de elfjes op de Noordpool nadat hij per ongeluk in zijn zak met kadootjes terecht is gekomen.
 8. 6.9
  Kijk op Netflix • Wanneer loser Stanley Ipkiss (Jim Carrey) aan de oever van een rivier een mysterieus, eeuwenoud masker vindt, wordt zijn leven van het ene op het andere moment een wilde achtbaanrit.
 9. 6.9
  Kijk op Netflix • Elf filmmakers uit elf landen onderzoeken de wereldwijde impact van de terroristische aanslagen op 11 september 2001 in deze onorthodoxe verzameling van korte films.
 10. 6.8
  Kijk op Netflix • 'The Power of the Dog' speelt zich af in de jaren twintig van de vorige eeuw. De broers Phil (Benedict Cumberbatch) en George Burbank (Jesse Plemons) zijn elkaars grootste tegenpolen.
 11. 6.8
  Kijk op Netflix • Xiao Qing probeert haar zus uit de greep van Fahai te bevrijden. Ze belandt in een dystopische stad waar ze een mysterieuze man ontmoet die zijn verleden is vergeten.
 12. 6.8
  Kijk op Netflix • Als het Duitse leger in de herfst van 1526 oprukt naar Rome, neemt de paus een jonge kapitein in dienst om de leiding op het slagveld op zich te nemen.
 13. 6.7
  Kijk op Netflix • De laatste menselijke stad Zion verdedigt zich tegen de massale invasie van de machines, die binnen enkele uren Zion binnen zullen dringen.
 14. 6.7
  Kijk op Netflix • Ciro's lichaam zinkt langzaam in de Golf van Napels. Terwijl hij in de duisternis afdaalt, duiken herinneringen op.
 15. 6.6
  Kijk op Netflix • In het jaar 2154 bestaan er twee klassen onder de mensheid: de zeer rijken, die wonen op het prachtige ruimtestation genaamd Elysium en alle anderen, die leven op de overbevolkte Aarde.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws