Halle Berry tekent contract met Netflix voor meerdere films na succes 'Bruised'

Halle Berry tekent contract met Netflix voor meerdere films na succes 'Bruised'

Halle Berry zet haar samenwerking met Netflix voort. Dankzij het succes van Bruised (2020) tekent de actrice en regisseur nu een contract met de streamingdienst voor meerdere nieuwe films.

Volgens Netflix is Bruised momenteel de op-een-na-populairste Engelstalige film ter wereld op de dienst. De film over MMA-vechter Jackie Justice, tevens het regiedebuut van Berry, werd al ruim 47 miljoen uur bekeken in de eerste vijf dagen na de release.

Berry is dankbaar dat haar eerste film die ze regisseert zo'n succes is, én dat ze nu verder aan de slag mag bij Netflix, zo laat ze weten in een verklaring.

Mijn regiedebuut, Bruised, was een werk van liefde en ik wist dat Scott Stuber en [Netflix-baas] Ted Sarandos het met grote zorg zouden behandelen. Het Netflix-team is niet alleen meewerkend en creatief geweest, maar ook extreem gepassioneerd en een genot om mee te werken. Ik ben meer dan dankbaar voor de samenwerking en kijk ernaar uit om samen meer verhalen te vertellen.

Halle Berry

Los van deze nieuwe deal schittert Berry binnenkort in nog twee Netflix Originals. Zo speelt ze de hoofdrol in sciencefictionfilm The Mothership, waarin ze een vreemd buitenaards object vindt onder haar huis nadat haar man een jaar geleden op mysterieuze wijze verdween. Ook schittert ze naast Mark Wahlberg in spionnenfilm Our Man from Jersey. Releasedata van deze twee films zijn nu nog niet bekend.

Bruised is nu te zien op Netflix.

Bruised (2020)
6.1
Kijk op Netflix • Jackie "Justice", een aan lager wal geraakte MMA-vechtster, is gefaald in het enige waar ze ooit in heeft uitgeblonken, namelijk vechten.
Beeld: Still 'Bruised' via Netflix / John Baer
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films Video on demand NetflixBruised (2020)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws