De politie staat voor een groot raadsel in de trailer van Zweedse Netflix-serie 'Folk med ångest'

De politie staat voor een groot raadsel in de trailer van Zweedse Netflix-serie 'Folk med ångest'

Netflix heeft deze maand weer een gloednieuwe Zweedse serie op de planning staan voor fans van Scandinavische titels: Folk med ångest (2021). de streamingdienst onthult vandaag de eerste trailer.

Folk med ångest is een komische dramaserie over een bankoverval die uit de hand loopt. De overvaller gijzelt uiteindelijk acht personen tijdens een open huis. Als de twee disfunctionele politieagenten Jack en Jim binnenvallen nadat de overvaller zich lijkt over te geven, blijkt het appartement leeg te zijn… De gijzelaars vertellen acheraf hun tegenstrijdige versie van de gebeurtenis. De politie staat voor een raadselachtig mysterie.

Bekijk hier de trailer van Folk med ångest

De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Fredrik Backman en is geregisseerd door Felix Herngren, die eerder de Zweedse komedie De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween (2013) maakte. De hoofdrollen worden onder anderen gespeeld door Elina Du Rietz, Carla Sehn en Sascha Zacharias.

Afbeelding via Netlfix
Afbeelding via Netlfix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Folk med ångest bestaat uit zes afleveringen en is vanaf 29 december te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Folk med ångest (2021)
6.8
Kijk op Netflix • Een onhandige bankrover neemt onbedoeld mensen in gijzeling tijdens een open huis en verdwijnt ineens. De onthutste politie moet uit zien te vissen wat er is gebeurd.
Beeld: Still 'Folk med ångest' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sFolk med ångest (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws