Releasedatum bekend van 'Manifest' op Netflix

Releasedatum bekend van 'Manifest' op Netflix

Nadat de Amerikaanse zender NBC de stekker trok uit Manifest (2018– ), kocht Netflix na veel twijfelen toch de rechten over van de mysterieuze dramaserie. Nadat ze 20 nieuwe afleveringen aankondigde, werd ook bekend dat de bestaande seizoenen richting de streamingdienst zouden komen. Nu is eindelijk bekend wanneer.

Op Twitter maakt Netflix bekend dat we al heel binnenkort kunnen genieten van de dramaserie. De eerste twee seizoenen verschijnen namelijk al op 1 januari op de streamingdienst. De serie bestaat momenteel in totaal uit drie seizoenen. Een releasedatum van het derde seizoen is nu echter nog niet bekend.

Manifest draait om de bemanning en passagiers van Montego Air Flight 828. Ze zijn opgelucht als ze na een nogal turbulente vlucht zijn geland. Maar terwijl zij een paar uur in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder geraakt. Dit mysterie blijkt al snel grote gevolgen te hebben.

Het aankomende vierde seizoen (dat dus wordt geproduceerd door Netflix) zal uit 20 afleveringen bestaan en wordt daarom opgesplitst in meerdere delen. Dit seizoen zit inmiddels in pre-productie en de opnames gaan heel binnenkort van start.

Seizoen 1 en 2 van Manifest zijn vanaf 1 janauri 2022 te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Manifest (2018– )
7.1
Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken.
Beeld: Still 'Manifest' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixManifest (2018– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws