Eerste trailer te zien van Netflix-miniserie 'Stay Close' met Richard Armitage

Eerste trailer te zien van Netflix-miniserie 'Stay Close' met Richard Armitage

Vier mensen verbergen elk duistere geheimen in het gloednieuwe Stay Close (2021). Netflix deelt vandaag de eerste trailer van de mysterieuze misdaadserie, gebaseerd op het werk van Harlan Coben.

Vier mensen verbergen elk duistere geheimen die zelfs degenen die het dichtst bij hen staan nooit zouden vermoeden. De werkende moeder Megan is weggelopen van een gevaarlijk verleden; documentairefotograaf Ray zit vast in een uitzichtloze baan waarin hij zich richt op rijke kinderen die geobsedeerd zijn door beroemdheden; en detective Broome kan de cold case van een vermist persoon niet loslaten. Lorraine, een oude vriendin uit Megans verleden, brengt schokkend nieuws dat gevolgen zal hebben voor alle drie de personages.

Bekijk hier de trailer van Stay Close:

Stay Close is gebaseerd op het gelijknamige boek van misdaadschrijver Harlan Coben. De hoofdrollen worden gespeeld door Cush Jumbo, James Nesbitt, Richard Armitage en Sarah Parish. Dit is de zoveelste verfilming van zijn werk op Netflix. Op de streamingdienst zijn nu al vijf Harlan Coben-series te zien.

Afbeelding via Netflix / James Stack
Afbeelding via Netflix / James Stack
Afbeelding via Netflix / James Stack
Afbeelding via Netflix / James Stack

Stay Close bestaat uit acht afleveringen en is vanaf 31 december te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Stay Close (2021)
6.9
Het leven van drie doorsnee amerikanen wordt op zijn kop gezet door een verschrikkelijke gebeurtenis uit het verleden.
Beeld: Still 'Stay Close' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sStay Close (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws