Binnenkort op Netflix: 'Tiger King: The Doc Antle Story', trailer nu te zien

Binnenkort op Netflix: 'Tiger King: The Doc Antle Story', trailer nu te zien

Naast twee seizoenen Tiger King (2020– ) komt Netflix nu met nog een documentaire rondom het houden van tijgers, Tiger King: The Doc Antle Story. Deze keer betreft het niet Joe Exotic, maar Doc Antle. Antle werd eerder al beschuldigd van het mishandelen van tijgers, maar inmiddels gaan er nog meer boekjes over hem open. De trailer is nu te zien.

In Tiger King was Antle te zien als een van de particuliere tijgerfokkers. Vrijwel direct nadat de serie op Netflix verscheen, kwamen meerdere vrouwen met hun verhaal naar voren. Antle zou vrouwen sexueel intimideren. Zo claimt een van zijn voormalig medewerkers, Barbara Fisher, dat zij en andere leerlingen zich gedwongen voelden om het bed met hem te delen om verder te komen en carrière te maken binnen het bedrijf. Daarnaast zou Antle haar onder druk gezet hebben om borstimplantaten te nemen, omdat er in het tijgerpark behoefte zou zijn aan vrouwen met sex-appeal. Antle ontkent de beschuldigingen en noemt Fishers beweringen 'kletspraat'.

Antle vertelde eerder spijt te hebben van zijn medewerking aan Tiger King. Hij zou onjuist geportretteerd zijn. Zo beschuldigde Exotic hem van het vergassen van Tijgers om zo meer ruimte te creëren voor het fokken van welpjes die meer in trek zijn dan volwassen tijgers. Volgens de fokker zou hier niets van waar zijn.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Tiger King: The Doc Antle Story is vanaf 10 december te zien op Netflix.

Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sTiger King: The Doc Antle Story (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws