Netflix maakt releasedatum nieuwe 'Texas Chainsaw Massacre'-film bekend

Netflix maakt releasedatum nieuwe 'Texas Chainsaw Massacre'-film bekend

In Texas Chainsaw Massacre (2022) maakt een groep vrienden de fout om te ver af te reizen van de grote stad. Het verhaal speelt zich jaren na de gebeurtenissen uit The Texas Chain Saw Massacre (1974) af, maar opnieuw gaat niets zoals gepland. Texas Chainsaw Massacre is vanaf begin 2022 te zien op Netflix.

De nieuwe film is geregisseerd door David Blue Garcia en geschreven door Chris Thomas Devlon en Fede Álvarez. In de hoofdrol zullen Sarah Yarkin, Elsie Gisger, Nell Hudson en Jacob Latimore te zien zijn. De opnames begonnen in de zomer van 2020 in Bulgarije onder leiding van de Noord-Ierse regisseurs Andy en Ryan Tohill. Diezelfde zomer nog, in augustus, werd echter bekend dat het tweetal afstand deed van het project. Volgens schrijver Álvarez zijn het geweldige regisseurs. Het probleem zat hem in iets anders: zowel de studio als de schrijvers hadden de film anders in gedachte dan de regisseurs. Om die reden werd er vanaf die zomer naar een vervanger gezocht en uiteindelijk ging de film door onder leiding van Blue Garcia.

Afbeelding via Netflix / Yana Blajeva
Afbeelding via Netflix / Yana Blajeva
Afbeelding via Netflix / Yana Blajeva
Afbeelding via Netflix / Yana Blajeva

Texas Chainsaw Massacre raakte in de jaren 70 een gevoelige snaar toen de cultuurclash tussen het platteland en de stad werd geportretteerd. De hippies vertegenwoordigden toen nog de jeugd van de stad. Inmiddels zijn de hippies vervangen door de millennials die ervan dromen om de stad te ontvluchten en terug te keren naar het platteland.

Fede Álvarez

Texas Chainsaw Massacre is vanaf 18 februari te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Texas Chainsaw Massacre' via Netflix / Yana Blajeva
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixTexas Chainsaw Massacre (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws