Tom Holland speelt Fred Astaire in nieuwe biopic van Sony

Tom Holland speelt Fred Astaire in nieuwe biopic van Sony

Tom Holland is nog volop bezig met zijn tour voor Spider-Man: No Way Home (2021) maar heeft zijn volgende hoofdrol ook al klaarliggen. De Spider-Man-acteur zal de rol van Fred Astaire op zich nemen in een nieuwe biopic van studio Sony.

Holland bevestigde het nieuws zondag zelf. "Het script kwam een week geleden binnen. Ik heb het nog niet gelezen; ze hebben het me nog niet gegeven," aldus de 25-jarige acteur tegen verschillende journalisten.

Fred Astaire was een Amerikaanse danser, choreograaf, zanger en acteur. Hij schitterde in films als Flying Down to Rio (1933), The Gay Divorcee (1934) en Top Hat (1935) en zorgde ervoor dat dans een belangrijk onderdeel werd van Hollywood-musicalfilms. De entertainer overleed in 1987 aan de gevolgen van een longonsteking.

Holland heeft zelf ook iets met musicals. Zo speelde hij Billy Elliot van 2008 tot 2010 in Londen op West End en verbaasde hij menig kijker met zijn dans-skills in Lip Sync Battle waar hij optrad met het nummer "Singin' in the Rain".

Holland is later deze maand nogmaals te zien als Peter Parker in Spider-Man: No Way Home. Vanaf donderdag 16 december draait deze in de bioscoop. Wanneer de Fred Astaire-biopic verschijnt, is nu nog niet bekend. Eerst moeten de opnames nog plaatsvinden.

Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Bioscoop

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws