Eerste beelden te zien van 'Harry Potter'-reünie 'Return to Hogwarts'

Eerste beelden te zien van 'Harry Potter'-reünie 'Return to Hogwarts'

De originele cast van Harry Potter maakt zich op voor de terugkeer naar Hogwarts in een eerste teaser van de aankomende reünie. De Amerikaanse streamingdienst HBO Max onthult alvast de eerste beelden van Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (2022).

In de korte teaser zien we al een aantal bekende castleden voorbijkomen, zoals Robbie Coltrane, Matthew Lewis, Mark Williams en Emma Watson. Allemaal ontvingen ze een uitnodiging voor de reünie en zijn nu onderweg terug naar Hogwarts.

Bekijk hier de eerste beelden van Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts:

In de special belooft HBO Max "een betoverend making-of-verhaal door middel van geheel nieuwe, diepgaande interviews en gesprekken met de cast". Naast de gezichten die we kort zagen in de eerste teaser, komen ook Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Evanna Lynch en Ian Hart voorbij.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts verschijnt 1 januari op de Amerikaanse streamingdienst HBO Max. Net als Friends: The Reunion (2021) wordt verwacht dat deze niet veel later ook in Nederland te zien zal zijn, bijvoorbeeld op tv of via sites als Kijk.nl. Wanneer en waar de special precies verschijnt in ons land, is nu nog niet bekend.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (2022)
8.1
De originele castleden van alle 'Harry Potter'-films komen samen in een reünie-special van HBO Max om de twintigste verjaardag van de eerste film te vieren, inclusief interviews en gesprekken met de cast.
Beeld: Still 'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts' via HBO Max / YouTube
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's HBO MaxHarry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (2022)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws